Меглена Кунева: България няма нито една антикризисна мярка

  • 07 октомври 2011 08:25

  • 1937
  • 14
Меглена Кунева: България няма нито една антикризисна мярка
©

Изборът би трябвало да е празник за една нация, защото ние не сме имали право на такъв десетилетия наред, заяви в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия кандидатът за президент Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Всички в България днес искат работа и това е най-силното дясно пространство, за което правителството не говори“, добави Кунева. Тя определи правителството като популистко и поясни, че досега никой не е заявявал, че ГЕРБ е дясна партия.

Според нея правителството не защитава интересите на зелените, както и на жените, които изнесоха на раменете си икономиката на България.

„Нямам никакво съмнение, че „Атака“ ще подкрепи на втори тур на президентските избори ГЕРБ“, категорична бе Кунева.

Кандидатът за вицепрезидент Любомир Христов каза от своя страна, че целта на тяхната двойка е да стигне до балотаж, защото на него тя ще спечели. „Шансът на България е г-жа Кунева“, допълни Христов.

„Случаят „Катуница“ трябва да се разглежда много сериозно, защото „Катуница“ е диагноза“, заяви кандидатът за вицепрезидент. „Държавата ни е счупена“, категоричен бе той. „Хората протестират срещу това, че за едни важи закона, а за други не“, допълни Христов.

От своя страна Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 заяви, че липсва политическата отговорност за случая „Катуница“. Тя допълни, че това се изразява чрез подаване на оставки.

"България няма нито една антикризисна мярка", каза още кандидатът за президент Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1937 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2011.10.07 | 13:47

9
По цял свят хората подават оставка когато се издънят, някъде и харакири си правят, дори и в румъния подават оставка, само нашите тука са най-тапигьози (съжaлявам за турската дума) и брутално нагли, възприемащи се за богоизбрани политици. И всичките до един са такива, не само тия от герб. Защо след всичките скандали, някой дори записани като онзи с биреният бос няма оставки. Има само подмяна на някакви дребни елементи, а някой като онази на еврофондовете дори при условие че си е фалшифицирала дипломата и цял свят разбра, немогат толкова време да я махнат. Това е държава в която работят като лекари и ония двама студенти дето бяха изнудвали едно българско семейство за 100 000 лева, защото били инжектирали дъщеря им със отрова и ако до определено време не им платили парите, нямало да и инжектират противоотровата и тя ще умре. Стабилна държава няма що....
.

2011.10.07 | 18:26

14
Ти майтапиш ли се? Тук се гордеят с провалите си и обясняват колко по-добре ни е така и какви късметлии сме, че имаме толкова "кадърни" управници. Нарушават ни човешките и конституционните права като подслушват наляво и надясно и после обясняват как били гаранти, че няма да се злоупотрбява със "закона" за отнемане на имущество без съд и присъда. Обаче, пази Боже, ако не ги изберем пак тях - не се знаело какво ще направят другите.
Само да добавя

2011.10.07 | 11:52

4
ако България няма нито една анти-кризисна мярка, от къв зор Мудис и Стандарт анд Пурс, ще ни вдигат кредитния рейтинг - само на нас от целия ЕС??
калата

2011.10.07 | 15:53

13
Tе същите рейтингови агенции дигаха рейтингите на големите банки, а също и на Исландия, точно преди да се сринат... Това са платени рейтинги, подобно на социологически и маркетингови изследвания, които винаги са платени, но трябва да се прави разлика между платено (поръчано) изследване за направа и плащане (поръчване) на конкретен резултат, за да продължават да имат клиенти и да получават "дарения" или пари под масата всички тези агенции дори без да са молени за разкрасени резултати ги дават, без те да отговарят на истината. Това се доказа от разпитите пред сенатски комисии в САЩ, когато представителите и адвокатите на такива агенции (включително на Moody's) масово се оправдаваха с първата поправка и повтаряха като папагали "това са просто наши мнения и Вие не сте били длъжни да се водите по тях", тоест сами си казаха - ние не сме авторитет, който може да бъде взиман под въпрост, но въпреки това още хората слушат официалните им изцепки...
AHMET

2011.10.07 | 11:52

6
президентът не дава работа кунева...а ти от къде ще дадеш
.

2011.10.07 | 15:53

12
А ти къде прочете, че тя ще дава работа? Или и ти щом не е "Винету", не го четеш? До момента правителството само увеличава осигуровките и измисля нови начини да тормози малкия и средния бизнес, за да могат да се дават пари на ГБС да строят крайно необходими спортни зали. Ако си изкараш главата от там, където си я заврял и се огледаш, ще видиш, че малкият и средният бизнес са поставени пред фалит и всеки процент увеличение на държавния рекет, означава процент увеличение на безработицата и фалитите. Ако имаше някаква бегла идея какво означава дясно управление, щеше да видиш, че тя е права, защото мерките на правителството са всичко друго, но не и десни. Кунева е единствения кандидат, който може събере негативния вот и да победи пътищарчето на втори тур. БСП и ГЕРБ ще си получат партийния вот и толкова. И отново ще имаме президент избран от ~20% от гражданите. ГЕРБ се молят втори да е Калфин и нищо чудно дори да прелеят вот към него. А може и просто подчинените на шефа на предизборния щаб на ГЕРБ да подменят протоколите докато ги превозват. Те са си свикнали да изпълняват заповеди без да мислят и ако случайно някой си отвори устата, го чакат проблеми (справка - полицаят, който съобщи за "услугите" полчавани срещу даренията за МВР).
eskimos

2011.10.07 | 09:50

1
no p1k dava obe6taniq!
ZAX

2011.10.07 | 15:52

11
Пръмова разбирала и от антикризисна политика. :))) А аз си мислех, че тази егоцентрична, високомерна и меркантилна личност е специалист само по алчност и злоба.
мнение

2011.10.07 | 12:00

8
Комунистка да ми говори за дясна политика е все едно кокошка да ме учи да плувам.
.

2011.10.07 | 15:51

10
Ами като трябва да чакаме пожарникар, напуснал работа, за да остане член на БКП да ПРАВИ дясна политика...
E, beche ima....

2011.10.07 | 11:54

7
vsichki bivshi i nastoyashto komuniagi da sa out ot politikata, zapochvat s teb Groznitco!!!!!
Ако може някой

2011.10.07 | 11:52

5
да ме осветли тая патка заспала кога стана политик, че да ми дава мнения???. Такива предизборни номерца не мисля, че могат да повлият на 1 здравомислещ човек. Интересно ми е, ако стане президент как ще даде пари на хората или ще дигне стандарта . Иначе е голям разбирач. Самия факт, че никоя партия не я пожела за кандидат е красноречив колко разбира тая овца. Цялата работа е, че царя иска да има поне малко власт чрез нея, откакто няма депутати в Парламента на НДСВ. Бих се учудил някой да гласува за нея, бих се изумил ако събере повече от 3% гласове.
Меги

2011.10.07 | 10:19

3
Бабите бързат за хляб и нямат никакво време за телевизионни интервюта http://bitly.com/babi-byrzat-za-hliaba
kinesiotapebg.eu

2011.10.07 | 10:16

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини