Стефан Данаилов: С Калфин не се борим за постове, а да вършим работа

  • 06 октомври 2011 21:44

  • 897
  • 4
Стефан Данаилов: С Калфин не се борим за постове, а да вършим работа
© Булфото

Българите искат да се спре напрежението, създадено от ГЕРБ. Затова тези избори са най-важните, защото те ще изберат правилното.

Това каза кандидатът за вицепрезидент Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в в Смолян. По думите на Данаилов на този етап искри прехвърчат на местна основа. Относно президентските избори, той заяви, че там все още няма искри – остават в периферията на въздуха.

„Аз и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска не се борим за постове, а да вършим работа, да решаваме проблемите на хората. Досега можеше и да се свършат много неща, но няма място за изява, защото ГЕРБ са окупирали всички медии”, категоричен бе Данаилов. По думите му най-сериозните проблеми са безработицата, несигурността, политическата депресия, страхът от политическа репресия.

„Основната цел на ГЕРБ е да спечелят местните избори, да завладеят общините, президентският пост не им е толкова важен”, заяви той.

"Сигурен съм, че народът ще вземе правилното решение на 23-ти този месец и ще изберат тези, които ще управляват правилно”, каза още Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
897 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Jeo

2013.11.28 | 06:51

4
Frankly I think that's abultsleoy good stuff.
Крали Марко

2011.10.10 | 21:23

3
Как не те СРАМ да се кандитатираш?Ако не за себе си то за двата провалени мандата на милата Партия,защо тогава не ви беше СРАМ
владо

2011.10.07 | 16:00

2
Както Калфин я свърши във Външно ли - пак да напълните всичко с агенти и доносници на ДС? А да за вас това сигурно си е работа ,но за другите това си е ретроградно комунистическо мислене! Серго ти поне си голям артист и това всички го признават,но от влизанито ти в политическата"помийна яма" по-скоро ще загубиш , отколкото обратното, е сигурно ще придизвикаш някоя и друга сълза у 90 год. баби и у някой и друг бивш партиен секретар
яр

2011.10.07 | 16:00

1
До тука два кинта, Владко. С това темпо ще станеш спонсор на МВР.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини