Плевнелиев: Ще утвърдим българския бизнес на световните пазари

  • 06 октомври 2011 19:17

  • 845
  • 2
Плевнелиев: Ще утвърдим българския бизнес на световните пазари
© Булфото

Политиците не създават пари и работни места, а качествена бизнес среда, за да се развива предприемачеството и икономиката.

Това е заявил кандидатът за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, по време на посещението си в "Неохим" АД - Димитровград, което изнася голяма част от продукцията си за външни пазари, съобщиха от партията.

От ръководството на завода, който след 1 месец навършва 60 г., са поставили три проблема, водещият от които е цената на природния газ. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е заявил, че България трябва да получава доставки по дългосрочни договори с ясни ангажименти от всички страни по тях. Кандидатът за президент на ГЕРБ коментира, че ще работи за външна политика, която няма да се ограничава само до общи позиции и принципи, а политика, която да бъде фокусирана върху отстояването на икономическите интереси на българите и бизнеса.

Кандидат-президентската двойка Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще концентрират външнополитическата си дейност към осигуряване на преки чуждестранни инвестиции и осигуряване на подкрепа на българския бизнес и на успешните му операции на световните пазари.

Последвайте канала на

БТА
845 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.10.06 | 20:39

2
ГРАБ унищожи бизнеса в България /с изключение на приятелите на главатаря/. Какво ще утвърждава? Лукойл? БАКБ? Булгартабак?
АБВ

2011.10.06 | 20:39

1
Таз парцалена кукла вече не е смешна, а жалка. Не му ли стига пипето да схване смисъла на това, което го карат да тръби на всеослушание?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини