Плевнелиев: Трябва да се даде път на предприемчивите

  • 03 октомври 2011 14:10

  • 1254
  • 6
Плевнелиев: Трябва да се даде път на предприемчивите
© Булфото

Не само градовете, но и малките населени места могат да усвояват средства от европейските фондове и да получат шанс да вървят напред и да се развиват, какъвто е примера на Oбщина Ценово, в която живеят 1500 човека.

Това каза кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, който заедно с кандидатa за вицепрезидент Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, разговаря с местните хора. Плевнелиев обясни, че държавата не може да свърши всичко, затова трябва да се даде път и на инициативните, предприемчивите и добрите стопани.

Това се е случило и в Ценово, където хората вече се събират на новия площад, работи се за изграждане на модерна канализация и има одобрен проект за соларно улично осветление, ремонтират се и основните пътища, а децата учат и ходят на детска градина в изцяло реновирани сгради. За да бъде решен демографският проблем, за да има работни места и перспектива, трябват последователни усилия на държавата,общинските власти и местните жители, коментира кандидатът за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

След като 10 години България имаше социален президент, можете ли да кажете, че доходите ви са по-високи и живота ви е по-достоен, обърна се Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на към жителите на Ценово. Тя обясни, че с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното познават проблемите им, знаят как икономиката може да бъде по-активна, как с помощта на българското общество и международните ни партньори да помогнат възрастните хора да живеят по-добре и около тях да има повече млади хора.

Жителите на Община Ценово се оказаха защитници на проектозакона за конфискация на незаконно придобитото имущество и заявиха, че се отказват от намерението си да пишат писма до институциите в подкрепа на закона, а директно ще гласуват за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ, за да стане той факт.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1254 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Троллер

2011.10.16 | 18:14

6
Трябва да се даде път на младите, на вдовиците, на хората с един крак... Въобще гласувайте за фиксирано забогатял али берлински.
АБВ

2011.10.06 | 19:56

5
Те предприемчивите сами си намират пътя да се разкарат от България. А ГРАБерското правителство вече направи предостатъчно за да забърза процеса.

2011.10.06 | 19:39

4
Акшан план Плевнелиев, плямпането на празни приказки и стискането на ръце и други органи на народа НЕ Е ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ! Предизборна кампания, плевньо е да излезеш на открит дебат, на състезателни начала с другите кандидат-президентски двойки и с логична мисъл и ясна дикция да формулираш твоята визия, ако щеш философия за развитието на България. Идеята е в спора да се откроят предимствата и недостатъците в политическите им платформи, което да улесни избирателя за кого да гласува в зависимост от личните му политически възгледи и пристрастия! Ти обаче, плевньо, бягаш от дебат! Явно нямаш капацитет да излезеш пред хоата и ЧЕСТНО да им кажеш какво ще правиш за решаване на проблемите свързани с беднотията, престъпността, корупцията, вихрещия се политически клиентелизъм, липсата на социална политика в защита на бедните слоеве Българи, деградирането на превантивните функции на държавния репресивен апарат, особено що се отнася до борбата с мафията и едрата организирана престъпност, огромният обем незаконен трафик на наркотици, алкохол и тютюневи изделия, закрилян от сегашните власти. Или например да изразиш позиция защо министър-председателят Боко продължава да си позволява да не се съобразява с волята на народа и как ще обясни отвратителното му хленчене против Българите в контекста на бедствената демографска ситуация и безпринципното социално субсидиране на циганското малцинство, КОЕТО НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, толерирането на едрия капитал за сметка на средния и дребния бизнес!!!!!! И нещо друго особено важно - как ти виждаш пътищата и подходите, системните политики и практики, които да доведат до РЕИНДУСТРИАЛИЗИРАНЕ И НАСИЩАНЕ С НОВИ ТЕХНОЛОГИИ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА като единствен възможен път за формиране на сигурни източници на финансови постъпления за бюджета, както и за справяне с 15%-овата безработица и крайно тежката икономическа ситуация в страната и прочие такива "дребни"въпроси! А не да ми говориш глупости, че хората не се интересували от Катуница, след като е ясно, че Катуница обединява Българите в негодуванието им против политиците-Антибългари!Вместо това ни плещиш алабализми и простотии че си щял крещиш, да си дадял път и че си бил нещо обичал свободата! Явно тази свобода не ще да е народната такава! Иначе, глупако, кой нормален човек не обича Свободата! Вие, гербари, не сте носители на такава Свобода за Българите! Усиленото гербарско квичене може да започне СЕГА!
AJ4A

2011.10.04 | 11:16

3
И как да повярват хората, че галеник на партията-столетница, дължащ всичко, което е постигнал и коеот притежава сега на "реверанси" на болшевишки подлоги ще даде път на истински кадърните, предприемчивите, знаещите и можещите, след като именно те винаги са били и винаги ще бъдат най-голямата заплаха за комунизма по света, отличаващ се като обществено-икоонмически строй, упражняващ диктатура на малограмотните и некадърните над интелигентните, знаещите и можещите!?!?! Жалко селянче от Гоце Делчев, любимец на Лазар Причкапов, деец на ДКМС и какво ли още не .......... това е този дребен и на ръст и на мозък и на сърце и на душа кандидат-президент! Ако спечелиш ще си позор за нацията! Не че другите кандидати са по-различни от теб, но те лицемерно биха могли да се оправдаят, че нищо не правят защото .......... няма как да влияят на изпълнителната и законодателната власт, които са в ръцете на Герб, а при теб скъпи другарю Плевнелиев такива оправдания няма как да минат, така че ...... от сега мисли какво точно искаш, ама и какво ще правиш с "него" ако вземеш, че го "получиш"!

2011.10.04 | 07:26

2
Айде тоя палячо пак повърна една торба клишета и празни, неизпълними от него обещания ! Какво предприемачество бе, като бюрокрацията убива всяка инициатива в зародиш и ако си достатъчно упорит да се пребориш - държавата ти прибира всичко под формата на разрешителни и такси ! Всичко е направено с цел до европроектите да се домогват шепа свои хора и никой друг ! То ако беше възможно ние щяхме да чакаме тоя миндил да ни каже ли ?!

2011.10.04 | 07:26

1
Плевнелиев, само с преповтаряне на разни думички взети назаем от тук НЕ СТАВА! НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини