Плевнелиев иска по-малко политика и повече държавност

  • 05 октомври 2011 17:54

  • 667
  • 1
Плевнелиев иска по-малко политика и повече държавност
©

По-малко политика, повече държавност, за това апелира кандидатът на ПП ГЕРБ за президент на страната. Във Велико Търново Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното посети музей ''Възраждане и учредително събрание'' и докосна пръстена на цар Калоян. '

Докосването до този пръстен е докосване до българската дуржавност. Пожелавам си все повече политици да работят и за това да бъдат и държавници, а това означава да изграждат правила и институции и да работят с достойнство в интерес на обществото и хората'', заяви кандидатът за президент. По думите му в музей ''Възраждане и учредително събрание'' единствената думичка, която влиза в сърцето и ума на всеки от нас, е държавност и изграждане.

''Правила, перспективи, институции, България, която да пребъде чрез надграждане върху миналото и доброто'', си пожела Плевнелиев.
Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на заяви, чувството да докосне пръстенът на цар Калоян и да посети музей ''Възраждане и учредително събрание'' е особено.

Тя заяви, че е възпитаник на Софийския университет в два факултета, единият от които е Факултетът по славянски филологии, а които се е обучавал там е ''закърмен'' с уважение и преклонение пред великите моменти от историята на България.

Последвайте канала на

667 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.10.06 | 09:13

1
Мушморок, след като никъде никакъв те няма в лично качество, нормално е и вниманието към това което казваш неприсъствено да е нулев!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини