Калфин: ГЕРБ разпъва чадър над Цар Киро

  • 05 октомври 2011 08:27

  • 754
  • 2
Калфин: ГЕРБ разпъва чадър над Цар Киро
©

Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от има чадър от властта, той казва че работи за ГЕРБ, заяви Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в предаването Тази сутрин по БТВ.

В продължение на две години Цар Киро се държи нагло и парадира с връзките си с управляващата партия. Бившият председател на НАП Пловдив Менда Стоянова сега е председател на бюджетната комисия от ГЕРБ, а, главният комисар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет оглавяваше местната служба на ГДБОП в Пловдив. Те ли не знаят какво се случва, риторично попита Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

В интернет изобилства от ксенофобия, която излиза от анонимност чрез политическите партии, смята червеният кандидат президент. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното беше освободен от правителството без причина, а веднага след него екипът в регионалното министерство беше разчистен. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа върна закона за отнемане на имущество придобито по незаконен начин. Именно този закон доведе до изваждането на Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на от кабинета и пускането и в предизборната кампания, убеден е Калфин.

Последвайте канала на

Novini.bg
754 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Лили

2011.10.05 | 15:44

2
Всички са наясно относно ролята на циганина Киро,но само той ли е?
владо

2011.10.05 | 15:44

1
Калфаааа ,време е май вече да измислиш нещо свястно - само с манипулации и хулене не става мен! Уж щеше да водиш положителна кампания - кво стана ,аз освен обичайните простотии и общолафия от теб 1 нормална приказка не съм чул!Май те гони страх ,а,щот освен че ще загубиш и знаеш ,че уж другарчетата ти ще ти спретнат другарски съд по комунистически и си в 9 глуха,май това е причината да си толкова агресивен и само да критикуваш! Но ние знаем ,че с топлийка мозък няма как да родиш добра идея, но вместо да ръсиш глупости по -добре си мълчи! мъдреците казват - Мълчанието е злато когато нямаш какво да кажеш!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини