Яне Янев: Депутатите от ГЕРБ са си едно недоразумение

  • 05 октомври 2011 07:48

  • 703
  • 1
Яне Янев: Депутатите от ГЕРБ са си едно недоразумение
©

Никога не участвам в тайни договорки. Съгласих се ада участвам на тези избори, защото се разпадна това, на което аз разчитах – Синята коалиция.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия водачът на листата за общински съветници в София от РЗС Мартин Заимов.

В предаването участва и лидерът на РЗС Яне Янев. Той заяви, че от РЗС нямат нищо против между договорки между ДПС и остатъците от СДС. „Да не се окаже накрая, че в районите на движението Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в има най – много гласове“, каза Янев. Той уточни, че в много бастиони на Доган се знае, че тече такава договорка.

„Вие трябва да сте слепи, че Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в стои цял ден до кмета на Кърджали Хасан Азис“, заяви Янев. Лидерът на РЗС поясни, че той лично подминава своите опоненти и не стои на една маса с тях. „Депутатите от ГЕРБ ги подминавам като пътни знаци в Народното събрание, защото те са едно недоразумение. Той също така категорично отрече и някога да е ял локум.

Според Яне Янев листата на РЗС има много по – голяма възможност на местните избори в София от тази на Синята коалиция. Той уточни, че кандидатът за кмет на Синята коалиция има подкрепа от две листи за общински съветници.
Мартин Заимов заяви, че разчита наистина следващият кмет на София да бъде  Прошков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
703 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Калоян

2011.10.06 | 13:01

1
Независимо колко партийни листи го подкрепят, Прошков е кандидат на Синята коалиция. И като такъв има ясна програма и управленски приоритети, подкрепяни масово от софиянци.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини