РЗС осъди Доганизацията в СДС

  • 04 октомври 2011 09:14

  • 1310
  • 3
РЗС осъди Доганизацията в СДС
©

Ред, законност и справедливост" остро възразява срещу тайната договорка между ДПС и Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в от СДС и настояваме лидерите на СДС и ДСБ да кажат на глас приемат ли тайно договорените с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от гласове", заявяват от РЗС в свое становище, изпратено до медиите.

"Нямаме нищо против Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в публично да седнат до Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и да признаят какво ги обединява. Но сме категорично против задкулисната демокрация и комерсиалните договорки зад гърба на избирателите.", казват от РЗС.

Те са получили информация, потвърдена от няколко източника в средите на ДПС, че в последните 2-3 дни от обиколката на Доган в Лудогорието е дал знак в Разград, Търговище, Силистренско, масово да се гласува за Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в на първи тур.

"Имаме информация и от други "крепости" на Доган като Кърджали, Стамболово, Руен, Якоруда и Велинград, че местните структури на ДПС разпространяват от човек на човек позивната "На първия тур - за синьото!", заявяват от РЗС.

"Вчерашното изявление на Лютви Местан всъщност е в негов стил витиевато признание на този процес. Основният мотив за подкрепата на Доган към фалшивия десен формат е, че в него не влиза Иван Костов и това напълно се вписва в стратегията за разбиване на Синята коалиция на сегашния сив кардинал на ДПС и бивш на СДС Христо Бисеров.

Подкрепата на ДПС за десния кандидат-президент ще бъде пагубна и в София за резултата на Прошко Прошков, който единствен може да спре Фандъкова. Очакваме поне ДСБ категорично да се разграничи от донорството за Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в на ДПС. РЗС призовава СДС да си признаят, защото "така е по-честно"..., се казва още в становището на РЗС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1310 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Сияна

2011.10.04 | 20:24

3
В материала се правят големи изводи от несигурни предположения. Прошко Прошков стои множго стабилно в София и не се нуждае от спорната подкрепа на други партии. Зад кандидатурата му застават гражданите на столицата.
evgeni

2011.10.04 | 12:52

2
---- Прикрепено писмо (НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯ) ---- Подател: евгени славков До: fokus@fokus-news.net, sales@fokus-news.net, office@fokus-news.net, news@fokus-news.net Относно: НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯ Дата: Вторник, 2011, Октомври 4 11:23:33 ЕЕЩ Под ръководството на президентството са раздел УПРАВЛЕНИЕ,СЪЗДАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА "ДОСИЕТАТА X/компромати/",които са най-продуктивния INSTRUMENT за манипулиране на ИНСТИТУЦИЙкато ДАНС,МВР,ПРОКУРАТУРАи СЪДЕБНА ВЛАСТ,МИТНИЦИ,НАП и др.Така ,че колко маловажна е президентската ИНСТИТУЦИЯ ?!!!!! Непрекъснато медиите тръбят за сивата икономика. Тя не се състои главно от КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ и СТРУКТОРИ,но и от подрьжниците И в ПАРЛАМЕНТА. Не знаете ли,че в ПЛАНА АБВ бе записано партиите да са Н на брой,колкото са сега,за да не остане на някоя -x партия да изяви какво пишат ПИСАТЕЛИ ОТ 100-летницата като " ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ". Вижте как се очредиха противоконституционни партии като ДПС за да гарантират АБВ-суверенитета.Все пак защо по медиите се тиражираше : "Вижте колко губи икономиката от заведенията около черноморието деклариращи 4 часов работен ден,но работещи на пълен р.д".Колко се източи икономиката от "КОРПОРАЦИИТЕ" по различни параграфи и колко се облагат ТЕ ??? Колко кръвоносни системи имаше АБВ-то като Топлофикации,Кремиковци,Митници и др. В момента БУЛГАРГАЗ и частните му ДИСТРИБУТОРИ какво са ??????????????????????????? БДЖ защо в момента е в това положение и уж невинно се закъсняват субсидиите към нея ??? БСП и МЕТАСТАЗИ не се ли захранват от СИВАТА '"ГЪЛЪБУШКА' ??? Какви са приходите на страната /не говоря задържава,защото е ЧАСТНО понятие/ и каква работеща икономика има ??? Вече се спука и др.сапунен БАЛОН от които се точиха чрез митници и ДДС-та,остана все още ЗДРАВНАТА КАСА и " ЧАСТНИ СНАБДИТЕЛИ" !!! Продаден бе Булфгартабак/абсолютно печаливш/,защото бе ДОТАТОР на първосъздателя си АБВ ,от от отцепилият се "СТЪРШЕЛ" !!!! Българино отваряй си очите,обърни се към Бога,не православно-религиозния,а Истинния и Единственния Христос,Който може да промени нещата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Без коментар

2011.10.04 | 11:55

1
Радвам се, че живея в България и тук има такива хора: http://tinyurl.com/neshto-hubavo-v-poslednite-dni Евала на такива хора! Успех!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини