БСП и "Екогласност" ще си сътрудничат за президентските избори

  • 04 октомври 2011 17:26

  • 442
  • 0
БСП и "Екогласност" ще си сътрудничат за президентските избори
©

Кандидатът за президент на БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска сложи подпис вчера под меморандум за сътрудничество и съвместна дейност в „Президентски избори 2011” между Българската социалистическа партия и Политически клуб „Екогласност”, съобщиха от пресцентъра на кандидата.

Президентът и вицепрезидентът на страната са: важен фактор за утвърждаване на демокрацията и за постигане на национален консенсус; за генериране на идеи за стратегическото развитие на страната и за лицето на България пред света и активен участник във формирането на външната политика и политиката на национална сигурност, се казва в меморандума.

Политически клуб „Екогласност” подкрепя кандидатурите на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в за президент и вицепрезидент и ще работи последователно за мотивиране на своите членове и симпатизанти към активно участие в името на спечелването на президентските избори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
442 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини