Николай Димитров: До месеци стартира водния проект на Тънково

  • 04 октомври 2011 13:34

  • 1119
  • 0
Николай Димитров: До месеци стартира водния проект на Тънково
©

Над 200 жители на с. Тънково се събраха вчера в сградата на Читалището в селото, за да се срещнат лично с независимия кандидат кмет, издигнат с над 5000 гласа, Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в. За съжаление залата се оказа твърде малка, за да побере всички желаещи да присъстват на разговора с г-н Димитров, но той им обеща, че ще направи всичко възможно да се срещне с тях отново.

Най-важната и най-значима стъпка за Тънково, която е предприел Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в и неговите колеги по време на четиригодишния си мандат, е изработването на интегриран воден проект в селото, който никога до сега не е съществувал и дори не е бил планиран. Кандидат-кметът с радост съобщи на присъстващите, че договорът за отпускане на средствата от държавен фонд земеделие вече е подписан и съвсем скоро проектът ще стартира. Водната и битово-фекална канализация ще бъде свързана с канално помпената станция, проект от пречиствателната станция, която също ще бъде изградена в местността „Стролата”. „Това наистина беше една изключително важна крачка, която аз и моите колеги, след година и половина упорит труд, разработихме и скоро, резултатите ще бъдат на лице” – сподели с жителите на Тънково, Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в.

Строителството на нов физкултурен салон е също значим проект, осъществен през изминалия мандат. За съжаление обаче, вместо да отчитат направата на едно такова съоръжение, изключително важно за подрастващото поколение в селото, много от опонентите на Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в спекулират с физкултурния салон и го използват като средство за изричане на лъжи и заблуда на населението. Жителите на Тънково, присъстващи на срещата, бяха изключително объркани от предходна среща с опоненти на независимият кандидат-кмет, на която, според техните думи, им и било казано, че за спортното съоръжение е изхарчена близо три пъти по-голяма сума от тази, която им е била съобщена. Разбира се Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в опроверга тези твърдения и в отговор каза на присъстващите, че Община Несебър е публична организация и абсолютно всеки може да отиде и да направи справка, която той също беше донесъл и от която ясно личеше, че сумата действително е близо три пъти по-малка от тази, която опонентите му са се опитали да наложат. „Дори не желая да знам, кои са тези мои опоненти, разпространяващи неверни информации, но това говори единствено, че няма какво да се очаква за в бъдеще от хора, които правят предизборната си кампания въз основа на спекулации и лъжи” – сподели Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в. Кандидат-кметът допълни, че неговата предизборна кампания е открита, честна и позитивна, защото негативизмът и нападките срещу кандидат-кметовете не е начинът да се печелят избори.

„Ние виждаме свършената работа, а не празните обещания на другите. Виждаме огромния труд, който е положен през изминалия мандат и знаем, че Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в работи за нас, за това ще гласуваме отново за него!” – бяха думите на един от жителите на Тънково. Другата причина, поради която жителите на селото благодариха на кандидат-кмета е, че през изминалите четири година от мандата си, той не е закрил БКС структурата, както са направили много други общини. „Аз казах и преди, че докато съм кмет няма да закрия управлението БКС, да оставя много от жителите на Община Несебър без работа и да наема частни фирми, които да извършват почистването. Няма да го направя и за в бъдеще.” – сподели Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в.

Независимият кандидат-кмет обсъди с присъстващите и идеите за бъдещите проекти в селото: направата на футболното игрище, нов пенсионерски клуб, фитнес на открито, детски площадки, улици и тротоари.

Днес 4 октомври 2011 г-, Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в ще се срещне с жителите на с. Оризаре.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1119 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини