Журналисти и социолози възмутени от изборите, Местан и служебния кабинет

  • 06 октомври 2014 07:47

  • 18358
  • 25
Журналисти и социолози възмутени от изборите, Местан и служебния кабинет
©

Нестабилно правителство прогнозира в сутрешния блок на бТВ журналистката Велислава Дърева. Нейната теза подкрепиха още социоложката Мира Радева и журналистката Валерия Велева.

Припомняме, снощи стана ясно, че ГЕРБ печелят убедително вота от парламентарните избори.

Според Дърева въпросният кабинет може да се състои от ГЕРБ и БСП, евентуално плюс Реформатори и Патриотичния фронт.

Дърева се възмути от откритата хвалба на лидера на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, което движение засега е трето по резултат, с циганския вот.
„Никога няма наказателен вот за ДПС заради това, че има много стабилен електорат и много сериозната мобилизация извън страната“, коментира тя.

Местан не говореше на България, той повтори около 90 пъти „евроатлантически ценности“, той предпостави като единствена евроатлантическа партия в този парламент самото Движение, категорична е Дърева.

Това е жалкият резултат на отказа на политиците да се позоват на експертното мнение по време на предизборната си кампания, коментира Мира Радева.

Изсърбахме попарата на пропорционалната система, посочи социоложката. По думите й в момента страдаме от една изключителна неяснота и политическа нестабилност.

Скандално, по нейните думи е още, че на финалната права служебният кабинет каза: „Прас, 10-процентно увеличение на тока“ и допълни: „За мен наистина е голям проблем, че първата политическа сила ГЕРБ отказа да даде пресконференция“.

Тази кампания нямаше истински послания и избирателят наистина бе наказан много жестоко, подчерта Валерия Велева. Този път обаче наказателният вот е за всички, категорична бе тя.

След 10-те години на Станишев БСП все едно отива в някакво забвение, отбеляза журналистката, която също се възмути открито от поведението на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

И според трите дами вървим към предсрочни избори.

Последвайте канала на

18358 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
вичо

2014.10.07 | 23:37

25
Кой му обръща внимание на брадатия педеруга Лютвито ?
Бойко ТИКВАТА ПРОСТА

2014.10.07 | 22:55

24
Мамамудайба! Басимата ! Саму 85 можах да купя и фалшцирам ! Коши прая сига ! Шъма клатят , пък ощи мъ боли гъза от ВОЛЕН !

2014.10.07 | 22:28

23
Гласуваш в чужбина ако си платил данъците си в България. Който плаща данъци в Измир, Бурса, Болоня, Мадрид, Чикаго, Уелингтън - не гласува на български избори. Стига вече псевдо-демокрация.
до 11

2014.10.07 | 22:22

22
Понеже сте много грамотни,затова българите са бедни.Аз не знам грамотни хора да взимат 150-300 евро заплати.А тези са заплатите в България.Едни детски да вземем,ами 17 евро.Бий се не в гърдите а в главата,че сте много грамотни

2014.10.07 | 21:30

16
Герберастки перспективи : 121 - ядец ,тока , през февруари тикви ще ритаме по улиците , избори , 15 депутата , при НДСВ , а ТИКВАТА при Бирата ! ATAKAAAA !
До побъркания !

2014.10.07 | 22:22

21
Тъпънър социалистичиски - я си върви в кофата на червения боклук! Бойко ли те обра бе МРЪСНИК ПРОДАЖЕН? Фани Мая та блъсни в Станишев и сие бандити!
ДГ

2014.10.07 | 22:21

20
„За мен наистина е голям проблем, че първата политическа сила ГЕРБ отказа да даде пресконференция“. АМИ КАК ДА ГОВОРИ, КАТО НЕЗНАЕ И ОЩЕ НЕ СА ГО "КОНСУЛТИРАЛИ" - ПО-ВАЖНОТО Е , ЧЕ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИ КАТО СПОРТУВА- ГЛЕДА СИ ЗДРАВЕТО ЧОВЕЧЕЦА....
рошко

2014.10.07 | 22:21

19
ААА ВЪЗМУТ-ВЪЗМУТ!!!Недейте така бе момичета, и аз съм възмутен , но не взимам пари да ме дават по всички телевизии и да говоря празни приказки , които нямат никакво значение така или иначе , и да работя професия , от която да няма никаква полза за обществото и държавата !!ААА възмут-възмут !!!
Знаещ

2014.10.07 | 21:40

18
Напълно нормално е избирателите да не гласуват само за една партия или коалиция! Значи ли че няма да има правителство заради това?Що за идиотизъм е да искаш пълно мнозинство за да управляваш? Ако не сте забелязали лицата от предишното и това народно събрание са едни и същи с малки изключения а някои просто са сменили партията!?Време за работа в името на хората! И не само на приказки ! Защото не ми се ще да мисля какво ще е народното недоволство към "народните "избранници! Аман от избори дами и гопода народни представители!

2014.10.07 | 21:09

14
турците и циганите били неграмотни и гласували за ДПС? вие драги българи сте много интелигентни и затова гласувате за бивша мутра, която е без никакво образование и само ръси глупости по телевизията... да оставим това на една страна, нима забравихте последното му управление, при което държавата прекара най-тежките си 4 години от 89 насам, а ако не за него гласувате за БСП, а за тях имали смисъл да говорим въобще, те сринаха държавата изгониха ви от България, позволиха ДПС да са това, което са сега, а вие сте тръгнали да обвинявате все циганите и турците за състоянието на държавата... ако бяхте много интелигентен народ, щяхте да си имате читави политици, такива каквито има на запад и тогава турците и циганите нямаше да са фактор в управлението на страната!!!

2014.10.07 | 21:30

17
На запад има ли читави политици? Те там си нямат местни муджи, затова си вкарват ударно от Сомалия и правят същите врътки по изборите. Но е по - лесно да говорим със заучени фрази - народа сам си бил виновен, че партията-майка, която има монопол над всички силови структури в страната и не веднъж чупи главите на протестиращи, си раздава куфарчета само на свои хора (Боко, Доган, Костов) да им продължат святото дело на голям червен кърлеж и в бъдеще. Ако не ти плащат да пускаш димки по форумите, те признавам за откровен глупак.
sigi

2014.10.07 | 19:00

12
bravo i to4no.
Ана

2014.10.07 | 21:10

15
Радвам се, че влязоха повече малки партии- Лека-полека всички които си го заслужават ще отидат на политическото бунище. Идете по места-общини да видите новите-стари гербаджий как живеят, за сметка на съседите им, които нямат пари за хляб на децата си. Неграмотността като цяло и в държава и в политика е сериозен проблем. Затова пак си избрахме неграмотни да ни управляват-"спасяват". Прост народ, слаба държава....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини