Октай Енимехмедов с първи коментар след вота

  • 05 октомври 2014 19:37

  • 2730
  • 2
Октай Енимехмедов с първи коментар след вота
©

На живо от международния пресцентър беше включен нападателят на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от Октай Енимехмедов с коментар след първите резултати от изборите. В тази зала изниква спомен, който ми минава като на кино лента. Аз днес се връщам отново в тази зала, в която се разви ситуацията срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. изборният ден приключва до 24:00 часа след което ще се прибера и няма да наруша мярката си на неотклонение. революциите раждат много добри закони. Очаквам завбъдеще да бъдат приети много добри закони, в полза на гражданите. Хубаво е следващото правителство да бъде умерено, което да срине стената между бедни и богати. На пресконференцията на ДПС няма да присъствам, коментира Октай Енимехмедов пред БТВ.

Опитът да убиеш някого не е повод да бъдеш поканен в пресцентъра след изборите, заяви Петков, визирайки визитата на Октай Енимехмедов.

Призовавам да не се правят комбинации преди да е ясен крайният резултат от изборите. РБ към момента гони между 9 и 10%, което е два пъти по-висок резултат от евровота. На голямата политическа сцена има нов играч и това е Реформаторският блок. Искам да благодаря на всички хора, които повярваха, че промяна може да има. Това каза Петър Москов от Реформаторския блок пред Цветанка Ризова по БТВ.

Участие на РБ може да има около бъдещият кабинет е носител на промяната. Хората, които ни подкрепиха гласуваха за промяна и ние няма да ги предадем, увери Москов. Според кандидатът на РБ част от слабата избирателна активност се дължи на прогнозите, които правеха социолози и анализатори и това ги е отвратило.

Благодаря на всички, които ни подкрепиха. Не крия, че очаквахме по-висок резултат. Ние също апелираме за промяна, коментира Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ. Той отново подчерта, че слабият резултат на БСП не го учудва и припомни, че това е била и тяхната прогноза преди изборите.

С ДПС няма никаква възможност да влизаме във взаимодействие. Това движение е олицетворени на най-грозното и мафиотското в страната, отговори Москов на въпрос дали биха участвали в управление с ДПС.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2730 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кали

2015.01.06 | 14:31

2
Аз подрепям напълно Октай Енимехмедов !!! Успех и късмет на изборите !!!
hodechapovylnite

2014.10.16 | 02:56

1
Ако бъдещето праителтво е на ГЕРБ начело с Б.Б. ,скъпи сънародници забравете за "сривне на стената между бедни и богати", Видяхме какво могат когато бяха на власт.

Добави коментар

Водещи новини