Обзор подкрепя Николай Димитров

  • 02 октомври 2011 10:36

  • 1828
  • 0
Обзор подкрепя Николай Димитров
©

Обзор има потенциал да се превърне в едно от най-оживените и модерни туристически селища.

Процесът вече е започнал, остава само пътят да бъде продължен. Това каза на среща с жителите на града Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в, независим кандидат- кмет, издигнат от инициативен комитет с подписка от над 5000 гласа. Димитров кандидатства за втори кметски мандат в общината.

Познава проблемите на града, знае и начините за тяхното разрешаване. Ползвайки пълната подкрепа на кмета на Обзор Кирил Стоянов, общинската администрация не се колебае да търси собствено финансиране за спешните инфраструктурни проекти, когато намесата на държавата не е възможна. Жителите на Обзор оценяват направеното и споделиха желанието си започнатите проекти в техния град да бъдат довършени.

Пред над 150 жители на Обзор, Димитров се върна към основните принципи, които е отстоявал през последните четири години: индивидуален подход към всеки гражданин и проблем, екипност в работата, приемственост и мениджърски подход. Всички добри начинания в Обзор от предишния мандат са продължени и довършени. Прекъсната е обаче практиката, за озеленяване, охрана и други дейности да се ангажират външни фирми. Спестените средства са насочени към облагородяване на градската среда и повишаване качеството на живот. След като в продължение на 25 години в цялата община, детски градини не са били сторени, през изминалия мандат, в условията на криза, община Несебър успя да изгради четири нови детски заведения. Едното от тях е в Обзор. Както и във всички други селища и тук има работеща детска млечна кухня. Приключва изграждането на нова, модерна сграда на кметството, стартирали са и много други проекти, които ще бъдат осъществени през следващите четири години.

Обзор се развива и младите хора трябва да останат тук – това е сред основните приоритети в бъдещата работа на Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в. Още през тази година на децата ще бъде спестено пътуването до средните училища в Несебър. Със съдействието на Димитров местното училище е подало заявление до образователното министерство с искане да стане средно. Такова желание ръководството на училището е имало още през 2006 г., но тогава не е получило подкрепата на общината. Разрешението на министерството ще даде начало и на друг проект – разширение на училищната сграда с надстрояване на допълнителен етаж. Има и идея за изграждане на 25-метров басейн в училището и нов спортен салон със седящи места.

След като се оказва, че канализацията за ул. „Черноморска” в Обзор не може да е сред приоритетите на държавата, средства за изграждането й са отделени от общинския бюджет и изпълнението на проекта ще започне още в началото на следващата година. Напълно готов е и проектът за монтиране на мостик, осигурено е и финансирането, очаква се единствено разрешението на министъра на регионалното развитие.

Кандидат-кметът сподели още идеите си за обособяване на сини зони в града, за изграждането на нови паркоместа, нови улици и алеи. По негова докладна на последната общинска сесия са гласувани и средства за ремонта на църквата в Емона, която започва да привлича все повече туристи. И тук ще бъде създаден контролен блок, като този в Несебър, който да следи за спазването на общинските наредби, и най-вече на тези, които касаят спокойствието на жителите и гостите на Обзор.

Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в има конкретна визия за развитието на всяко едно от селищата в община Несебър. Много от идеите вече са осъществени. Някои от проектите са започнати, но трябва да бъдат и завършени. Той очаква да му бъде възложено да довърши започнатото. Защото за него „Пътят продължава”.

Последвайте канала на

1828 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини