РЗС: ГЕРБ са в стрес

  • 30 септември 2011 13:35

  • 1057
  • 5
РЗС: ГЕРБ са в стрес
©

Вчера в щаба на „Ред, законност и справедливост" дойде поредният вътрешнопартиен документ от ГЕРБ, който показва страх и политическа неадекватност в редиците на управляващата партия. 

На практика ГЕРБ са в стрес и признават, че президентът може да уволни премиера. Нещо повече - заявяват, че победата на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не е сигурна, се казва в позиция на РЗС.

РЗС разполага и с други документи от щаба на ГЕРБ, които ще разпространи в подходящ момент, за да покаже на обществото не само видимата неграмотност на партийните функционери от ГЕРБ, но и тоталното нарушаване на Изборния кодекс, казват още от партията на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1057 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.10.02 | 15:24

5
Само да не е обратно - вие да се притеснявате, че с вашите 1.3% подкрепа ще бъдете политическа партия във вашия блок..
владо

2011.10.02 | 15:24

4
Недоразумението Яне първо да мисли за собствената си партийка и после да хвърля пак компромати? Досега не сме видели нито един от "хилядите компрометиращи документи" дето се изхвърляха толкова пъти , че ще покажат- такива май има само в болния мозък на македончето

2011.10.02 | 15:24

3
WARNING OFFTOPIC: Абе, същества от Novini.bg, къде са останалите страници с предизборни статии от предишни дати, публикувани на вашия очевидно прогербарски сайт? Ей, правите си какво то си искате, гербари, мюдерни Ама да знаете, че волът рие на гърба му пада!! Май, май сте се насрали от СТРАХ, от мнението на Народа, от мнението на Българите, и не знаете какво да направите! И в паниката си сте изтрили стотици страници с мнениея, които са меко казано враждебно на ГЕРБ? Не ви излиза пасианса нещо?! Еми, кажете ми драги, няма ще ви излезе калкулацията! Ми вий не знайте ли, че срещу Природата не се рита, или поне не безнаказано!!! Вие обаче ритате и в резултат сте много нервни, жалки и жлъчни, защото не сте наясно какво става! Да не би вярно полюсите на земята да се сменят, а пък ви еда не сте в част? Му, ха, ха, ха, гербарски тапирски мъки!!

2011.10.02 | 15:23

2
Малко е да са в стрес, трябва да са в потрес и фрустрация от това което са надробили до момента - празни приказки, безплодни скандали и медийна мътилка!!!!!ГЕРБ - Гадове за Елиминиране на Радостта в България!

2011.10.02 | 13:07

1
Абе, къде са останалите страници с предизборни статииот предишни дати, публикувани на сайта? Ей, правят си какво то си искат тия гербари! Ама пак няма да им излезе калкулацията! Щото много са нервни и и жлъчни и знаят какво става! ха, ха, ха, на!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини