ГЕРБ и БСП ще са основните опоненти на РЗС

  • 23 септември 2011 13:50

  • 895
  • 3
ГЕРБ и БСП ще са основните опоненти на РЗС
© Булфото

ГЕРБ и БСП ще са основните опоненти на РЗС по време на кампанията за президентските и местни избори. Това каза Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, при откриването на предизборната кампания в "Къщата с часовника" в столицата.

Кандидатът за президент Атанас Семов посочи, че Европа, ЕС и европейската столица са територия, в която има гарантиран ред, стабилна законност и всеобща справедливост. Ето така искам да видя своята столица и своята държава, каза той. Поля Станчева, която е кандидат за вицепрезидент, заяви, че никога не се е страхувала да заема гражданска позиция или да бъде в опозиция и за това днес се чувства в РЗС на място.

По думите на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, РЗС в София ще бъде една от най-големите политически сили в общинския съвет. Нашата цел е да имаме 21 общински съветника в Столичния общински съвет /СОС/, каза Янев.

Той посочи, че единствената причина да не издигнат свой кандидат за кмет в столица и да подкрепят кандидатурата на Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е от Синята коалиция е, за да не допуснат ГЕРБ или БСП да спечелят. Прошков е политик с ново мислене, човек, който е в състояние да направи необходимите реформи в Столичната община, посочи лидерът на РЗС.

Основната цел на групата на РЗС в СОС ще бъде да въведе нов ред в града, защото досегашната политика на общината е неприемлива за нас, каза водачът на листата на РЗС Мартин Заимов. Кандидатът за кмет на Синята коалиция Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, когото от РЗС подкрепя, каза, че промяната за страната ни може да започне от София.

Последвайте канала на

895 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
evgeni

2011.09.26 | 00:11

3
---- Прикрепено писмо (.........67....???) ---- Подател: evgeni slavkov До: cem@cem.bg, office@cem.bg Относно: .........67....??? Дата: Петък, 2011, Септември 23 18:47:03 EEST Така казват и цоциологическите агенции,като ни очертават двата възможниреални избора !!! Това са НОМЕРАТА на ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ и ОПАШКАТА наречена- герб. БЪЛГАРИНО,ДОКОГА ЩЕ ОСТАВЯШ ДА ТЕ МАНИПУЛИРАТ МОШЕНИЦИ И ПОПОВЕ ???

2011.09.26 | 00:11

2
Кой на кого е опонент бре тиквеник? Въшката РЗС или слона ГЕРБ? Кервана си върви... кучето-интригант си лае....
бивш гербаджия

2011.09.26 | 00:11

1
ГЕРБ СА НАГЛИ И БЕЗКОМПРОМИСНИ ПОЛИЦЕЙСКИ КОПЕЛЕНЦА за които никой които не е откраднал нещо няма да гласува, а в СОС такива колкото искаш най- вече от герб.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини