Росен Плевнелиев: Няма пустееща земя в България

  • 29 септември 2011 20:29

  • 1094
  • 8
Росен Плевнелиев:  Няма пустееща земя в България
© Булфото

Да си земеделски производител вече не е страшно и трудно, колкото преди години, вече не се мисли само за това да се изкарат пари за покриване на взети кредити, а остават средства и за закупуване на нова техника.

Това разказаха земеделските стопани от село Белица на кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното по време на посещението му в Силистренския регион.

Жителите на селото са сред инициаторите за възстановяването на поливното земеделие, за да може да се възстанови зеленчукопроизводството в Добруджа и дори обмислят да създадат сдружение с тази цел.

Според Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното винаги водещото в едно начинание трябва да бъде дългосрочния приоритет. Затова кандидат-президентът на ГЕРБ насърчи реализирането на идеята за възстановяването на поливното земеделие в региона.

По думите му България има всички възможности вместо да изнася предимно сурови продукти, експортът й да бъде от по-качествена готова продукция. В момента средствата, предвидени за земеделие, подпомагат частната инициатива, затова и много хора се обърнаха към този сектор на икономиката, коментира още Плевнелиев.

Няма пустееща земя, всичко се обработва, обобщи Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното след срещите си във фирма „Акра" и мандра „Белица". Пред служителите им Плевнелиев заяви, че ако бъде избран за президент, ще работи за стратегия за развитие на земеделието през следващите 10 години, която да позиционира българското земеделие по нов начин.

Кандидатът за президент на ПП ГЕРБ обеща, че ще направи всичко възможно да лобира за изграждането на Дунав мост при Силистра.

Той припомни, че като министър го е включил в Дунавската стратегия и в приоритетите 2020 на пътния сектор.

Последвайте канала на

1094 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Внимание!!!

2011.10.01 | 11:17

8
Внимание!!! На 29 септември депутатите на ГЕРБ приеха закон - ПРЕДАТЕЛСКИ ЗАКОН, който отнема земите на хората!!! Земеделските земи, които не се обработват, ще бъдат разпределяни между различни ползватели без какъвто и да е документ, реши парламентът!!! Това вече е безобразие и преля чашата!!! Кака може да се приеме такъв закон, който на практика взима земята от хората и я дава в ръцете на съмнителни типове и кооперации! СРАМ ЗА ВАС ИЗРОДИ продажни от ГЕРБ!!! Ами хората може да имат земя, но да не искат да я обработват или да я оставят да си почине или да искат да я ползват като ливада! Значи идва Шишо бакшишо с тракторите и пестицидите, изорава я пуска изкуствените торове и опаааа земята вече е негова, тъй ли а? Бесило за вас, бесило мижитурки от ГЕРБ! Кои интереси обслужвате а? И да ви кажа, аз имам земя и то доста, която се каня да развивам биоземеделие и коне, ако някой посегне на нея и вземе, че я изоре понеже шибания ви закон му дава туй право - КРЪВ ще се лее и знам, че хиляди ще въстанат, за да защитят земите на хората. Ще ви изхвърлим заедно със крупните арендатори - ПРЕДАТЕЛИ МРЪСНИ!!!

2011.09.30 | 21:31

1
МИ ТО ЗАТОВА НЯМА ПУСТЕЕЩА ЗЕМЯ, ЩОТО ОПОСУМИТЕ ЗЕЯТ ДА Я ПРИЛАПАТ! ЗАТОВА!!! АЛОО ГЕРБ, ТОВА, АКО Е ИСТИНА ЩЕ ВИ ВЗРИВИ КОТОРКАТА ОКОНЧАТЕЛНО
Az

2011.09.30 | 21:32

7
Погледнете го ! хубаво го вижте ! Послушната зелка на мутрата бойко ! Безгласна буква ! Срам !

2011.09.30 | 21:32

6
Плевнелиев спри да се излагаш.

2011.09.30 | 21:32

5
Как да спре, та той сега започва ! Нека подрънка малко... това ще му остане !

2011.09.30 | 21:32

4
Плевнелиев, няма пустеещи земи, както ви няма и вас, фалшиви, холограмни гербари!
aibou

2011.09.30 | 21:32

3
"Нямало пустеещи земи" ........ е вие ще се погрижите и за това с тоя шистов газ,ама те нали искат туризъм да развиват,след сондите на "Шеврон" плажът на Варна ще стига до Търново.
Дичо

2011.09.30 | 21:31

2
Тоя пендел както се усмихва мазно мазно, тъй ще раздаде българската земя. То на хората туй им остана, по една нивичка и то и нея ще им вземат... Не гласувайте за тия предатели...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини