Плевнелиев: Ще крещя, ако дойде правителство, което да спре магистралите

  • 28 септември 2011 17:50

  • 1011
  • 3
Плевнелиев: Ще крещя, ако дойде правителство, което да спре магистралите
© Булфото

Ако дойде едно правителство, което спре строителството на магистралите, ще крещя и няма да го допусна, защото се подменя национален приоритет.

Това каза пред насъбралото се множество при откриване на кандидатпрезидентската си кампания в Стара Загора кандидатът за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Плевнелиев каза още, че идва от реалната икономика и знае от какво има нужда тя. Аз съм този политик, който вярва, че държавата преразпределя това, което икономиката дава, посочи той. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното допълни, че постигнатото досега ще бъде надградено. Регионалните приоритети ще станат национални като бъдат включени в Национална програма за развитие „България 2020”.

Държавата ще има последователна политика, свързана със секторите на сигурността и на отбраната, които няма да бъдат на парче, а част от дългосрочна стратегия.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1011 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
АБВ

2011.10.19 | 21:18

3
Ако трябва и пишки ще лапа, както обича :)) Поне ще му е приятно! Дори може да се окаже и полезно в зависимост от пишката

2011.10.19 | 21:18

2
Освен всичко друго, можеш и да скочиш от седмия етаж или да се обесиш!!! Вие скапани, двумерни гербари свеждате всичко до МАГИСТРАЛИ, ама магистрали без хора е НЕЛЕПОСТ! На първо място ХОРАТА, ХОРАТА, ХОРАТА, ХОРАТА и пак ХОРАТА!!!!!!!!!!!!!! Реиндустриализация, реикономизация, създаване на нови работни места, действена социална политика за преодоляване на бедствената демографска ситуация за БЪЛГАРИТЕ, простако, ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!!! Набий си го ти и всички продажни политици в тъпите ви ТИКВИ, вие тъпи, продаждни политици!!!!!!! Да живеят Българите, да мрат всички Антибългари!!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И НАД ВСИЧКИ!!!!! А сега крещи и се обеси, обеснико, противен!!!!

2011.10.08 | 22:22

1
О, колко мъжествено !!! Точно президента, от който имаме нужда ! ''Аз ще крещя...'' А ако ни нападнат сигурно ще си оскубе веждите и ще си смени превръзката ? Роше, ходи се скрий под полата на Бойко !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини