Бареков: Не ме свърта в Европа

  • 23 август 2014 12:22

  • 4646
  • 33
Бареков: Не ме свърта в Европа
© Булфото

Не ме пращайте в парламента с по-малко хора отколкото ДПС. Това призова лидерът на "България без цензура" и заместник председател на групата на Европейските консерватори и реформатори в Европейския парламент Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва на среща с членове и симпатизанти на формацията в Петрич, съобщиха от ББЦ.

"Нека сме единни и заедно, за да постигнем резултата, който очакваме. "Трябва да удвоим нашите 250 хил. гласа и да ги направим половин милион. Това вече е нещо незаобиколимо и ще е край на ДПС и край на БСП", каза лидерът на ББЦ.

"Имам висок пост в Европа, но там не ме свърта, а в България има тежки изпитания. Виждам много хора, които искат промяна и една нова партия, която да сложи край на гаврата, която е принуден да търпи народа, добави той.

Какво направиха БСП, ДПС и ГЕРБ за българския народ, попита риторично Бареков. "Да сте чули някой от тях да говори за хората – не! Те говорят за магистрали и за митници, защото там се краде. Борисов иска да се върне във властта през задния вход с помощта на ДПС, но ББЦ ще им развали сметките", закани се Бареков.

"Не може да бъдат избирани от вас, а после да стават най-богатите българи. Не съм съгласен да гласувате за хора, които да стават после милиардери. ГЕРБ и ДПС се прегърнаха, защото видяха, че се задава една голяма опасност и това сме ние. А какво направиха БСП – една година замитаха следите на Борисов, кражбите продължиха и се продадоха на ДПС. ББЦ, която ще влезе в българския парламент, ще определи какво управление заслужава България и каква да е съдбата на онези, които досега ни управляваха", каза лидерът на ББЦ.

В Петрич Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва призова хората да не дават гласовете си за малки партии. "Всеки друг глас, даден извън ББЦ за малка партия, е вот който се преразпределя в кошницата на ДПС и ГЕРБ", обясни лидерът на ББЦ.

Битката продължава, каза Бареков. Коалицията ни е стабилна, но се чувствам брутално излъган от т. нар. войводи, добави той. "Не може да предаваш партньорите си, особено, когато те хвърлят в най-тежката битка. Не е нормално когато ДПС гръмне с първата медийна пушка, ти да избягаш. При нас сега са хората от ЛИДЕР и те ще ни помогнат, а те могат много. В коалицията имаме една цел – развитие на българската икономика. Ако в следващите години не разкрием 1 млн. работни места, губим младото поколение", каза Бареков.

"Не ни е нужно много, това каза председателят на "Евромайки" Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в. Не всичко е пари, когато имаме адекватно законодателство, нещата ще се получат, завърши тя.

"Не ни очакват битки, а трябва да направим нещо просто – да пуснем по една бюлетина", каза зам.-председателят на ББЦ Росен Петров. Тук се нуждаем и от доза национален егоизъм и да се погрижим за себе си, а не за по-големия брат, защото този, който се дави, трябва да се спаси сам. Държавата, според него, отсъства и доказателство за това са бедите, които ни се струпаха, част от които е можело да бъдат предотвратени, ако е имало държава", заключи Петров.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4646 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
"00"

2014.08.26 | 23:05

33
ГНУУСНО ПОЛИТИЧЕСКО ЖИГОЛО !!!!!!!СКРИЙ СЕ В МИЩА ДУПКА И НЕ СИ ПОКАЗВАЙ ОЛИГОФРЕНСКАТА ФИЗИОНОМИЯ.ЗАМИНАВАЙ НА ЛУНАТА БЕ МАФИОТ ДОБРЕ ,ЧЕ ПРИЗНА ЗА БРАКА ПО СМЕТКА С КОВАЧКИ,ЧЕ ПАРИТЕ ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ СЕКНАХА И НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ И ЕДИН ГЛАС.ПРОЦЕНТИТЕ НА ББЦ ПАДАТ ГЛАВОЛОМНО ЗА ЩАСТИЕ НА ЦЕЛИЯ НАРОД.И КОВАЧКИ ЩЕ ТЕ НАПУСНЕ МНОГО СКОРО МАКАР ЧЕ КРАСТАВИТЕ КУЧЕТА СЕ ДУШАТ ,НО СЕ И ХАПЯТ.
BAREKA I SPERMATA BOIKO ZA ZA ZATVORA

2014.08.26 | 23:04

32
AZ ZNAM OSTE EDIN LAINOMET-BOIKO TURSKATA PROSTITUTKA-I DVAMATA SA S TURCITE
nacional

2014.08.26 | 23:04

31
ne triabva da dopuskame takiva kato barekov i obkrajenie da priparat do parlamenta hora glasuvaite za tazi partia koqto ima 6ansove da sastavi samostoqtelen kabinet ina4e pak 6te si prehvarliat topkata posle

2014.08.25 | 09:36

30
ЕМИ БЕГИ В АНАДОЛА ДА СЕ СВЪРТЯТ.

2014.08.25 | 09:36

29
Молиш ли се за гласове продажна мършо !! С милионите на олигарсите беше лесно -- сга да те видя !!! На боклука ти е мястото -- при Сидераста !!!
БАЙ наМЕСТАН

2014.08.25 | 09:36

28
Разберете се с Хипофизното джудже -- на какъв график ще работите в сараите и как ще се редувате на ибрика !!

2014.08.25 | 09:36

27
Мопса -- бъдещия вътрешен министър -- ха-ха-ха-ха !!!

2014.08.25 | 09:36

26
Събирай онази пасмина от Пoсрано 20, от там право на Бузлуджа, товарите се на летящата чиния и дим да ви няма.
Вики

2014.08.25 | 09:36

25
Бареков,спри да манипулираш и разделяш хората.Има една поговорка ,която гласи:"Думите са семена.Каквото говорим,сеем го,а това което сеем, го жънем".Извода си го направи сам!

2014.08.25 | 09:35

24
Лайнек, ами като имаш анален сърбеж, как ще те свърта?! ела тук в БГ и особено в началото на октомври ще ти го начешем, чалгарска свиня долна! Ти се очертаваш като абсолютния рекордьор по кратковеременност в бг политическия живот засега. Ще биеш по тоя показател разни ндсв'та, атаки и прочее отпадък, та ще ги отнесеш! :)))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини