Николай Пехливанов: Проблемът на София е липсата на паркинги

  • 26 септември 2011 09:06

  • 858
  • 2
Николай Пехливанов: Проблемът на София е липсата на паркинги
© Интернет

Проблемите на София са едни и същи през последните 20 години, защото липсва воля за тяхното разрешаване, каза в предизборния дебат, организиран от БНТ Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер., кандидат за кмет на София, издигнат от ПП „Атака“.

За него най-големият проблем на столицата е липсата на паркинги
и паркоместа, които водят до огромни задръствания.

Решението на този проблем е изграждането на нови паркинги, защото местата за паркиране, които в момента са необходими са около 17 хил. места за паркиране.

Законите в тази страна трябва да се спазват и те са еднакви за всички, категоричен беше кандидатът за кмет на „Атака“, относно напрежението в Катуница и там, където има незаконни ромски постройки трябва да бъдат премахнати.

Последвайте канала на

858 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.28 | 11:39

2
Пехливанов, ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРОБЛЕМ на Българския Интерес на Българите в България сте вие, фалшивите националисти от АТАКА, които се гушнахте, като истински мастии с тъпите гербари! ГЕРБАТАКА убиват България!!!паркингите на софия в точно този момент са последна грижа на всички Българи!!! но ти, тъй като си едно младо политическо недоносче, на теб тези работи не са ти ясни!!!!! Атакистите, излязохте действително много плиткоумни!!! Гушкайте вашия лидер Субсидеров и отивайте на майната ви!
mitko

2011.09.26 | 18:45

1
Н.П. Младеж , който дълбоко в себе си таи и притиска единственото което притежава , а то е жажда за величие и власт.

Добави коментар

Водещи новини