Николай Пехливанов: Администрацията на София да се изнесе от центъра

  • 19 септември 2011 09:01

  • 994
  • 1
Николай Пехливанов: Администрацията на София да се изнесе от центъра
© Интернет

Оказва се, че 6 фирми едни и същи имат ангажимент да ремонтират пътищата в София, каза Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер., кандидат за кмет на София, издигнат от „Атака“, но няма никаква стратегия коя улица, как и защо трябва да се ремонтира.

Той предлага да се направи регистър на улиците, за да се знае кои улици са приоритетни за ремонтиране, а не да се наливат пари във вече ремонтирани.

След като е направил анализ на бюджета на столицата се оказало, че за най-дребните неща като велоалеите не стават никакви средства. Даде пример с това, че при него ежедневно идват майки, които искат съдействие от него, за да могат децата им да се запишат в детска градина.

Николай Пехливанов иска да води позитивна кампания,
в която да дава предложения и виждания за развитието на града.

Според него няма концепция и за древния град на София, древна София, която се намира под Ларгото и това, което се случва в момента е само едно разкопаване, а това е огромно богатство. Категоричен е, че този огромен проект трябва да бъде преразгледан.

Крайно време е администрацията на София да се изнесе от центъра на града и предложи това да стане на „4 клометър“, а самият център да е едно културно място, обясни концепцията си кандидатът за кмет на София от „Атака“.

Тротоарите в София са всичко друго, но не и зона за пешеходци и движението по тях е едно предизвикателство, един офроуд, обясни Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер..

Последвайте канала на

994 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
e nishto novo

2011.09.19 | 11:19

1
nali za tova biaha postroeni tezi sgradi za admin. na The Mall kvo chakate oshte

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини