Калфин: Българите гледат не как се режат лентички, а животът

  • 25 септември 2011 16:27

  • 1890
  • 4
Калфин: Българите гледат не как се режат лентички, а животът
©

Не трябва всички институции да бъдат съсредоточени в една партия и за това не трябва президентският пост да попада в ръцете на ГЕРБ. Това каза при посещението си в Якоруда кандидат-президентът на БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

По думите на Калфин, това е много важно, защото когато дадеш всички права на един човек той решава бъдещето на цялата държава. „ГЕРБ иска да държи всичко. На тези избори обаче българският народ няма да им го позволи. Българите гледат не как се режат лентички, а какъв е животът”, каза още Калфин.

Според него, обикновеният българин трябва да разбере, че всичко зависи от него и всички трябва да се обединим около националните цели-доходи, образование, здравеопазване и работни места. „Разкриването на работни места не търпи отлагане и затова ще следя и контролирам правителството, за това колко работни места е създало. Цяла България разбра за изборите в Разлог. Никой обаче не трябва да се страхува”, каза Калфин и допълни, че жителите на Якоруда са показали, че могат да се борят за бъдещето си и произлизат от край, който не се страхува.

„Не трябва да оставяме другите да правят каквото си искат, а да се борим заедно”, заяви още Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.
Визитата на кандидат-президентът на БСП в Пиринско продължава в Банско, където от 17.00 часа ще се срещне със свои привърженици.

Последвайте канала на

1890 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
владо

2011.09.26 | 07:10

4
Живота при вас Калфа го гледахме 70 год. - ни живот ,нито ленти ,нито обещания комунизъм- само голи приказки и оплюване на опонента по избори! Това вече не го щем - искаме дела , а при вас те липсваха ,освен кражбите и заменките ,разбира се! Тия сега също не са цвете ,но нещо правят - ела в Бургас да видиш как за 3год. се направиха нeща ,дето вий и за 70 не успяхте! А като толкоз искаш да си президент вземи си червените бабички и бетонните мозъчета и си гради Комунизъма на остров Болшевик или в Сибир най - добре, ние вече не те щем!
!

2011.09.26 | 07:03

3
mn dobre kazano spored men!
Владимир

2011.09.26 | 07:03

2
Всичко идва от вотовете на пенсионерите,защото са тъпи и се оставят да ги манипулират,и за това бсп са още в играта,само от тия пенсионери.
KOSTADIN

2011.09.26 | 07:02

1
еми нали това се прави за интереса на народа бе комунист мръсен, вие какво направихте за два мандата можеш ли да ми кажеш,а? или да ти кажа аз ,а окрадахте държавата боклуци мръсни.да еба вашта маика долна да еба.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини