Жоро Бекъма ще рита за ГЕРБ

  • 23 септември 2011 07:32

  • 2121
  • 3
Жоро Бекъма ще рита за ГЕРБ
©

След като носителят на Златна топка Христо Стоичков подкрепи кандидат-президента на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, в кампанията влиза втори известен футболист.

Жоро Бекъма ще рита за властта по време на предизборната кампания, пише в. "Стандарт", като се позовава на свои  източници от управляващата партия. Първата изява на актьора Димитър Рачков в култовия му образ от "Пълна лудница" ще е в родния му Бургас. В крайморския град в събота ГЕРБ ще открие предизборната си кампания. В Летния театър в Морската градина ще се съберат лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, шефът на предизборния щаб Цветан Цветанов, кандидатпрезидентската двойка Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното - Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, издигнатият за втори мандат кмет Димитър Николов.


Актьорът Любо Нейков пък ще влезе в кожата на Бойко Борисов. В кампанията ще се включат още колегите му от "Комиците" Руслан Мъйнов, Христо Гърбов, Кръстьо Лафазанов, Ненчо Илчев, Петър Петров - Шайбата, Васко Драганов, Иван Радоев, Ернестина Шинова. Със скечове ще се изявяват и актьорите от "Пълна лудница" и "Господари на ефира" Димитър Рачков, Мария Игнатова, Мария Сапунджиева, Албена Михова, Васил Василев - Зуека, Румен Угрински, Герасим Георгиев - Геро. Към веселата част на предизборната кампания на ГЕРБ ще се присъединят още певците Орлин Горанов, Владимир Ампов - Графа и Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши. Ще танцува фолклорният ансамбъл "Българе".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2121 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.09.27 | 16:10

3
ЩОМ СА ОПРЯЛИ ДО НАЙ-ТЪПИЯ ФУТБОЛИСТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ДА ИМ ПРАВИ КЪМПАНИЯТА ,СМЯТАЙТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ПОПОВА ПЪК ЩЯЛА ДА ВЗЕМЕ ИЗБОРИТЕ ОТ РАЗ.МАЛЕ-МАЛЕ ! ПОДГОТВЕТЕ СЕ ДА ЛАЕТЕ ЦЕЛИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СРЕЩУ КАЛФИН И СЕРГО! ТЕ СА ХОРАТА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ! ХАЙДЕ СВИКВАЙТЕ С ТОЗИ ФАКТ И НЕ ХАРЧЕТЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ЗА ГЛУПАВИ КЪМПАНИИ!
Коко

2011.09.27 | 16:10

2
Ейййй, големи пари вади Боко, големи. Тц, тц

2011.09.27 | 16:10

1
Рачков, ако това е истина оттеглям доброто си отношение към теб и предаванията на Магъргръч Калпазан. Вие ще се окажете едни най-обикновени долнопробни гербарски подлоги! Питам се колко ли ви платиха боклуците от ГЕРБ за да им духате, гадове с гадове! Покрай пълната лудница явно всички там сте превъртели безвъзвратно!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини