Телефонът на Борисов звъни с музиката от “Столичани в повече”

  • 23 септември 2011 06:42

  • 3679
  • 6
Телефонът на Борисов звъни с музиката от “Столичани в повече”
© Булфото

Телефоните на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на перфектния му театрален имитатор Любо Нейков звънят по един и същи начин - с музиката от “Столичани в повече”.

Съвпадението е съвсем случайно. Нито единият, нито другият знаят, че са избрали една и съща мелодия за мобифоните си, пише "24 часа".

За Нейков всъщност е логично, тъй като той освен главен герой е и продуцент на сериала заедно с Евтим Милошев и компанията им “Дрийм тийм”.

“Телефоните на целия екип на филма звънят с тази музика. Моят също, макар че повечето време е на тих режим и само вибрира. Изключително ми е приятно как сериалът е известен по всички параграфи”, каза Милошев, след като научи как звъни премиерският телефон.

Преди време джиесемът на Борисов звънеше с песен на руската група “Любе”.

“Не знам откъде си е свалил мелодията на сериала, не сме му я давали ние”, каза Милошев.

Музикалната тема на “Столичани в повече” е написана от английския композитор Том Линден, но не специално за сериала. Правата за нея и за друга филмова музика са купени в пакет от Би Ти Ви. Когато започват снимките на сериала, режисьорът Виктор Божинов прослушва всичко, което има в телевизията. Харесва няколко и ги предлага на Милошев. Продуцентът чува мотива, който всички познаваме от сериала, и казва: “Не искам да слушам повече, тази ще е. Цял живот ще съм ти благодарен, че си я намерил.”

Последвайте канала на

Десислава Станева
3679 6

Коментари 6

Добави коментар

2013.04.10 | 22:05

6
Боли ми кикиляшката как звъни неговия телефон,ами да каже как така след като щяха да ни приемат в Шенген а ние сме още по далеч сега.Кой ще носи отговорност за това.Той ,като премиер или аз като един безработен българин,без право на обезщетения,и плюс това трябва и здравна осигуровки трябва да внасям всеки месец.Мизерници,бог да ви накаже
КУР ЗА НОВИНИТЕ

2013.04.10 | 22:04

5
Жалки сте много.Такава простотия само тук може да се прочете.Защо да ме интересува как звъни телефона на Борисов ?Десислава Станева ти друга работа нямаш ли ? Хиляди неща се случват по света всяка секунда,ти ми пишеш за на Борисов телефона. Абсурд...
kung fu

2013.04.10 | 22:04

4
trqbva da ima preskonferenciq sled tazi novina!

2013.04.10 | 22:04

3
Новината на века,сега ако кажете и с каква хартия си бърше задника
agabaga

2011.09.23 | 11:13

2
По-любопитна новина ще да е, кой му я вкара в телефона, при положение, че няма приятели?!

2011.09.23 | 11:09

1
Можеше да е Лъчо-мозъка (той ги чатка технологиите), но при положение, че е поредният шитнат от Боко се питаме: наистина ... КОЙ ??????????????????????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини