Кадиев започва нестандартна предизборна кампания

  • 21 септември 2011 15:35

  • 1774
  • 2
Кадиев започва нестандартна предизборна кампания
© Булфото

По нестандартен и оригинален начин ще стартира предизборната си кампания кандидат-кметът на София от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, съобщиха от партията.

Началото на предизборния маратон ще е под формата на 24 часова програма с включени различни събития и активности на знакови места в столицата. Откриването ще протече под мотото „Първите 24 часа от живота на различна София” и няма аналог в политическата история на България.

Точно в 00:00 часа на 24 септември Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в символично ще пререже лентата и ще открие различната община на ул. „Московска” 33. Малко по-късно ще поздрави и ще връчи подаръци на първите новородени бебета в първия ден от живота на различната столица. Жителите и гостите на София ще станат свидетели на една различна кампания в рамките на едни различни и цветни 24 часа. Всеки който желае ще има възможността да се включи и съпреживее тези 24 часа. На знакови за столицата места кандидат-кметът ще отправи своите послания за „Променяме София”.

Ключови моменти в рамките на тези 24 часа са: 18:30 часа – масово танцово представление флашмоб в подлеза на Софийски университет „Св. Климент Охридски”; в 19:00 часа едни от лицата на столицата, нейните улични музиканти, ще свирят за софиянци в градинката пред Паметника на Съветската армия. Точно в 20:00 каменни фигури и комикс герои от монумента ще оживеят с помощта на уникална 3D анимация. Кулминацията на кампанията ще е грандиозно караоке, най-мащабното правено досега на открито, в което участие ще вземат любимите изпълнители на столичната публика от популярните пиано барове на София.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1774 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Той

2011.09.24 | 12:06

2
Той поне се опитва да направи нещо достойно и се държи мъжки. Кураж Кадиев!
владо

2011.09.24 | 12:06

1
Маймунджилъка ти не е оригинален ,даже не минава за фешън! Но толкова си може човека - но да се правиш на шут надали ще те направи кмет - клоун може би да!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини