Станислав Стоянов: Няма по – рейтингов министър от премиера

  • 21 септември 2011 08:03

  • 1903
  • 11
Станислав Стоянов: Няма по – рейтингов министър от премиера
© Интернет

Най-вероятно е в тройката – Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалнотоМаргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та ФренскаСтефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и Любомир Христов, да е бъдещият президент на България, каза Станислав Стоянов, социолог от „Алфа рисърч“ за сутрешния блок на Нова телевизия.

Към момента скандала с Плевнелиев не е допринесъл по никакъв на чин на прогнозните резултати, категоричен беше той. 2/3 от хората казват, че Плевнелиев излиза чист от цялата тази ситуация.

Една избирателна активност под 38,5% може да сближи кандидатурите в първата тройка, защото тогава абсолютните гласове стават малко, уточни социологът.

ГЕРБ стоят повече в центъра като симпатии на хората, виждаме ги повече в центъра допълни

Малко е вероятно кандидатите надолу да се изтеглят на горе към водещата тройка, но „Алфа рисърч“ допуска и някакви обрати.

Според него много е важно, когато зрителите гледат социологически проучвания, да гледат резултатите внимателно.

Няма по-рейтингов министър в момента от министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но от към министри най-добре стои Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, отчете социологът.

Факт е, че този парламент не стартира така, както парламентът на НДСВ, защото в него имаше много юристи и стоеше много авторитетно, заключи представителят на „Алфа рисърч“.

Последвайте канала на

1903 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
владо

2011.09.29 | 20:02

11
Измисления "скандал" с Плевнелиев беше "активно мероприятие" от Сталиниски тип ,което показва ,че комунягите нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили!Но бълг. народ не е глупов и веднага разпозна съшитити с червени конци манипулации! Понеже и на червенотиквеничковците им е ясно ,че нямат шанс при една нормална кампания, затова и се опитват всячески да лъжат и манипулират- къде им отиде "ПОЗИТИВНАТА" кампания? Какво друго може да се очаква от арогантни,дебилни и крадливи комунисчета?

2011.09.29 | 20:02

10
Аз съм съгласен с теб приятелю, само че не си прав, народа е много глупав и бурзо забравя до какво дередже ни докарха мръсните комуняги! Ако не беше тъй тая долна паплач нямаше да е в парламента!!!!!!!!

2011.09.29 | 20:02

9
И двамата много добре знаете, че скандала с подкупа на Рошко не беше спретнат от комунистите, а си беше (уж) гаф на Цеко, те само се възползваха от поднесената им на тепсия възможност ! И ако този огромен гаф би се отразил пагубно във всяка нормална държава, то у нас за пореден път се доказа фактът, че почтеност не е нужна в политиката ! И пак ще помоля да не наричате ''комунисти'' - всички, които не са доволни от това правителство ! Повечето, за съжаление на (уж) дясната ГЕРБ -НЕ са !
владо

2011.09.29 | 20:02

8
Аз поне излизам с името си - анонимници като теб ми напомнят на комун .антифашисти от миналия век! Изказаната ог теб мисъл повтаря вече тиражирани изказвания на комун.партийни кадри , тъй че не се опитвай да се дистанцираш от тях за да се докараш уж демократ! На подобен"гаф" във всяка "нормална" държава ,според теб,въобще нямаше да се обърне внимание! Уви тук от мухата се прави слон и се чака " непредубедени" читатели да й повярват! Явно малко си поживял в "развития" социализъм за да можеш да видиш същия гнусен стереотип да се "маскарят" опонентите на принципа 1 лъжа повторена 100 пъти става истина!Но с червен бетониран мозък това няма как да стане, разбирам те ,но не те съжалявам!А че "огромния гаф" не ще повлияе, освен на наивници като теб ,е ясно,а ти все пак ,ако искаш да видиш реалния свят си свали червените очила!

2011.09.29 | 20:02

7
Той Боко, дори и да се изцвъка пред министър-председателството, пак няма да му се отрази на рейтинга! Защото просто ТОЙ НЯМА РЕАЛЕН ТАКЪВ или ако има е същият като на Кристалина Георгиева, която според продажните социолози била НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ политик в България. Аз лично считам, че Кристалина ми влияе толкова, колкото Боко - тоест никак! Аз не знам как няма да повлияе на рейтинга на ГРЕБ такива издънки като кифлата оляла се по време на кандидатстването й за комисар - забравих и името, или издънката с шефката на Фонда за земеделие с фалшивата диплома, или издънката с деветтях имотеца на цецо шлифера, или издънката с безкрайните и абсолютно всеки неточни прогнози на Смион дянкофф за състоянието на икономиката ни, както и заради това, че заплатите в България не са пипани вече 30 месеца!!! Или издънката с подслушванията от които черешката на тортата беше сагата с лазговорите межо Ваньо Танов и Боко Тиквата относно един удобно покоен вече врачански пивовар, или издънките на Боко тиквата с ГМО-тата, шистовия газ, матряла, подписването на пук на гражданското общество....Така ги изредих на прима виста, който иска може да ме допълни. Истината е че ГРЕБ се опитват да заменят реалната обществено полезна политика с тъпанарско говорене и обещания за изливане на хиляди тонове асфалт за да можели инвеститорите да дойдели в България, само дето от 2 милиарда през 2009 г. обемът на чуждестранните инвестиции понастоящем е около 118 милиона, а нивото на безработица реално вече гони 15%, а "борбата" с Мафията е навряна в к*чи г*з! ООобаче всичко това тези гербарски симпатяги ни го обясняват със страничните ефекти на световната финансово-икономическа криза! Няма обаче кой да им вярва ВЕЧЕ!Аферим некадърници нещастни, гербарски!!! Човек трябва да е дебил за д агласува за вас, а ако гласува хак да му е! Каквото повикало такова се е и обадило!!!

2011.09.29 | 20:02

6
Великолепно казано !!! Има много какво да се допълни, но няма смисъл, факт е, че от две години насам живеем много много много по-зле, всъщност никога не е било по-зле! И вината не е само на световната финансова криза, защото в Румъния не е чак така, а бяхме на едно дередже ! Който може да мисли да си прави изводите, който не може - да гласува за ГРОБ !
гадняр

2011.09.29 | 20:01

5
Аве ей - вии двамата що не вземете да си се срещнете на биричка и да ни освободите форума от гнусарското си присъствие. Владо много си прав пич че пука има само откачалки ,ма тки кат си толкоо умен що не си завреш отзад.Аеее ще ви аз такооо майката
Нина

2011.09.28 | 12:00

1
Г-н ''Гадняр'', като приключиш с нашите майки, не забравяй да посетиш и своята... пак ! Ще освободим форума ако представиш документ, че си го наследил от баща си или си го купил - нотариален акт върши работа ! До тогава се чувствай свободен да не посещаваш тази тема, за да не ти се налага да търпиш ''гнусарското ни присъствие'' ! Владе, докторе... сега разбирам от къде идва това високомерие, с което не само си мислиш, че си ме преценил, но и започваш да рисуваш цветно живота, който живея ... естествено - лекар ! Не знам колко време отделяш на пациентите си за да ги диагностицираш, но се опасявам, че - не достатъчно !? Ти продължаваш да ме обрисуваш ''живееща в мизерия, нещастна, черногледа, четяща книги на вентилатор'' и дори ме смяташ за достатъчно тесногръда и консервативна, че да се притиснявам от думата ''оргазъм'', а аз изобщо не съм такава ! Политическите теми напоследък изискват да дам негативна оценка, това не значи, че виждам целия свят в черно. Аз също, като теб се радвам на живота и се старая да бъда щастлива, но за разлика от теб, на мен икономическата ситуация в момента сериозно ми стъжнява живота ! Предполагам, че това е адекватна реакция ? Не знам, ти си лекаря, ти кажи ! Естествено, че избирам покоя, пред тревогата, но понякога ситуацията не се съобразява с нашия избор ! Благодаря за труда, който полагаш за да ми отговориш и за милото обобщение, че в крайна сметка съм в групата на малкото нормални хора, въпреки мизерията и отчаянието, в които тъна ! :)))) Успех и на теб, светът е малък, може наистина някога да седнем на биричка и да поспорим на тема пълна-празна чаша ?!:)

2011.09.29 | 20:01

4
Владе, пак не ме рзбра, явно имаме проблем с комуникацията ? Изобщо не съм се съмнявала в професионализма ти, просто в моя случай мисля, че избърза с преценката и така и не пожела да я промениш, въпреки всичките ми опити ! Не виждам живота в черни краски ! Не завиждам на чуждото щастие, напротив - искам всички хора да бъдат щастливи (въпреки, че не съм майка Тереза:) !) и в никакъв случай не съм подхождала към теб агресивно ! И аз съжалявам ако съм те засегнала, не това беше цета ми ! Отдавна съм се абстрахирала от политическите ни разногласия и за това коментарите ни се превърнаха в дразнещи аудиторията лични съобщения ! На мен също ми беше приятно ... сега се махам, докато не е дошъл собственика на темата с документите за собственост и пиперлив език :)))) Благодаря за пожеланието за щастие ! Успех и продължавай да бъдеш щастлив !
владо

2011.09.29 | 20:00

3
По принцип не съм от тия, дето лесно се обиждат и правят кьорсурат за всяко изказано лошо мнение, отново здравей между другото! Препоръка- не се упражнявай и ти по темата всички лекари са некадърници и са за затвора - всяко стадо си има и черни овци, но това не значи ,че всички са такива! Ако не бяха докторите тоя народ отдавна да се е самозатрил при излишествата от песимизъм и "мазохистично черногледство" споменавани от мен и преди:):)! Аз това го виждам всеки ден в реална, не във "форумна" обстановка,разбира се че не го одбрявам и за това може би звуча "клиширано " и прекомерно оптимистично на повечето "откачалки" тук/ гадняра ще си остане същия нещастник ,за съжаление,но това въобще не ме притеснява/.Колкото до теб, не съм казал ,че писанията ми са директно адресирани до теб, говарех по принцип, тъй че не съм те обиждал целенасочено!Не съм правил обобщeния за духовния ти живот, размислите ми са били продиктувани от написаното от теб - а то наистина беше в "черни краски". Бих се радвал ,ако нещата в действителност не са такива, но това не си личи от коментарите ти,както и да е - стремих се да ти покажа ,че има и друг начин на виждане на нещата и това не кореспондира пряко с икономическото ни състояние!Сигурен съм 100% че и 2 хиляди лева да му дадат заплата на българина той пак ще е недоволен и това наистина опира до народопсихология! Докато всички са вторачени в материалното, нещата ще продължават да са такива,когато се промени начина на мислене,ценностната система тогава всичко ще си дойде на мястото,това се мъчих да ти внуша с постоянните си пожелания за позитивно мислене и повече оптимизъм в живота! Майка ми получава 185 лв.пенсия ,но е най-щастливия човек на света когото познавам,защото МИСЛИТЕ НИ ОПРЕДЕЛЯТ ,КАКВО ЩЕ Е БИТИЕТО НИ, а не обратното!Ако парите бяха най-важното нещо,нямаше да съществува сентенцията - богатите също плачат ,даже много повече!,и това не е признак за наивност - това го виждам всеки ден при много от познатите си "бизнесмени"?! Мисля си обаче ,че наистина тези неща трудно биха се разбрали от форумджиите ,а и не е са за тук! В живота няма нищо случайно, нищо чудно и пожеланията ти за по биричка да се cбъднат,ако и двамата го искаме - засега приятен и слънчев ден ,повечко оптимизъм от вчера,и повечко усмивки - това е пътя към индивидуалното щастие:):):)!

2011.09.29 | 20:00

2
Няма, как ша има, по-значим политик? Той Бойко Тъпата Гербарска Тиква е най-рейтингованият ни политик -....в НАШИТЕ ЛАЙНА!!!! Давай Боко, давай Тикво зелена, да видим докъде ще се дотиквим с тебе в България, смотаняко смотан!!!! Хич не ми дреме за твоята суета и за твоята кауза ПИРДУТА!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини