Владимир Каролев: Фандъкова се разболя от звездна болест

  • 20 септември 2011 08:01

  • 2678
  • 2
Владимир Каролев: Фандъкова се разболя от звездна болест
© Булфото

Много се чудих дали да дойда днес в студиото, защото не е започнала предизборната кампания, а това не е правилно, каза Владимир Каролев, икономист, общински съветник в СОС и кандидат за кмет на София, издигнат от НДСВ за БНТ.

Най-много се дразня, че г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска прави кампания в работно време и тя като всички се разболя от звездната болест, обясни Каролев.

„Първият бюджет, който аз наследих през 2003 г. беше 370 млн. лв.
вече наближава бюджета на София милиард и половина“.

Още тогава аз твърдях, че не е проблемът недостигът на пари, но това е най-удобното оправдание, допълни икономистът.

Нито г-жа Фандъкова се справя с ефективното използване на ресурсите, нито предишните двама кмета, с които съм работил, направи анализ на бюджета на столицата Владимир Каролев.

Проблемът с общинските съветници на ГЕРБ, които говориха за искания подкуп на Плевнелиев, идва от Цветанов, но това е един Пи Ар на ГЕРБ, изживяха се като „Многострадалната Геновева“, каза още кандидатът за кмет на София.

Той съчувства на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, защото е убеден, че е честен човек и не е корумпиран и в момента се пържи на огъня на ГЕРБ.

Последвайте канала на

2678 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Tool Боксер

2013.02.17 | 20:06

2
Не че съм симпатизант на ГРЕБ (даже НАПРОТИВ!), ама да вземе тоя мисир Каролев най-първо да се съблече чисто гол и да мине през центъра на София, заедно с другия царски смрадлив крадливец Милен Велчев (ако ЕнДеСеВеТо не влезело в парламента!), така както тържественто ни се заканиха и обещаха преди миналите парламентарни избори!!! Па тогава Каролчо и сие командитни бандити, ако все още имат сурат (ако се окажат гьонове) да ръсят мозъци и бъбреци навсякъде по медиите, които btw много охотно го кльопат този лъжец!!! Айде, у лево!!!
Бат Илия

2011.10.22 | 00:28

1
Пореден "бизнесмен" започнал със куфарче от онова време и сега откликнал на зова на господарите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини