Лечков се отчете за двата мандата управление на Сливен

  • 19 септември 2011 18:43

  • 918
  • 0
Лечков се отчете за двата мандата управление на Сливен
© Булфото

Кметът на Сливен Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. днес пред журналисти обяви отчет за извършеното от ръководената от него администрация през двата му мандата от 2003 до 2011 година.

Отчетът е изложен в 33 страници, в които са посочени списъци на обектите, където са извършени ремонти и други дейности в  областта на инфраструктурата, екологията, образованието,  социалното дело и други. Отчетът не съдържа изводи и анализи.  Липсват данни за общинския бюджет през годините и финансовото състояние на общината към момента.

Материалът може да бъде прочетен на официалния сайт на община Сливен.

Кандидатурата на Йордан Лечков е издигната за втори пореден мандат от партия ГЕРБ. Той е и водач на листата за общински  съветници.

За първия си мандат от 2003 г. Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. беше издигнат от инициативен комитет и водеше листата за съветници на партия Общобългарско национално движение "Отечество".

Последвайте канала на

БТА
918 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини