Орлин Иванов: Кадиев спираше "Бизнес парк – София"

  • 16 септември 2011 17:01

  • 2002
  • 2
Орлин Иванов: Кадиев спираше "Бизнес парк – София"
© Интернет

Общинският съветник от БСП и кандидат – кмет Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в е гласувал срещу придвижването на проекта “Бизнес парк – София”.

Кадиев не е одобрил искането за замяна на общинска земя от компанията “Линднер”, чийто управител по това време беше настоящият кандидат за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Това обявиха на пресконференция общинските съветници от ГЕРБ Радослав Тошев и Орлин Иванов и областният управител на София Данаил Кирилов. Днес те бяха посочени от Кадиев като лицата, които през 2007 г. са искали подкуп в размер на 500 000 евро от Плевнелиев.

Не за първи път кандидат – кмет на БСП сътворява подобен скандал преди изборите. Нека си спомним фалшивата партийна книжка на Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра, каза общинарят Орлин Иванов. И допълни, че той, Радослав Тошев и Данаил Кирилов са внесли докладна в общинския съвет, с която е приключена цялата история с бизнес парка.

Това е една гнусна лъжа. Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в завъртя този компромат, каза още Иванов за "Фокус".

Последвайте канала на

2002 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Mислещ

2011.09.17 | 12:49

2
хахахах тримата глупаци какво де факто казаха? 1. точно те тримата са работили по тази сделка - те внасят докладите 2. първо правят така, че имота който искат бизнес парка да стане общински, т.е. те да могат да гласуват по него, а после го обявяват на търг за да му се вдигне цената. 3. росен плевнелиев, който никой не оспорва, че е читав човек, има избор - или да им плати на тези мишоци 1 млн. лева или да трябва компанията му да плаща 5-7 млн. лв повече, защото имота който им трябва е на търг, а всеки имот до бизнес парка е мега скъп. Е идеално - тримата глупаци направо си признаха. Че и казаха, че Кадиев е гласувал против! Браво Кадиев! Кадиев кмет!
Питрова

2011.09.17 | 12:49

1
Налага се Р.Плевнелиев да каже кои са рекетьорите и да сложи край на всички машинации. Интрига, интрига, ама ни идва в повече. А иначе тези тримата какво друго да кажат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини