Георги Първанов: Политиката никаква я няма

  • 14 септември 2011 21:54

  • 1315
  • 6
Георги Първанов: Политиката никаква я няма
© Булфото

Президентската кампания реално е започнала, а няма никакъв дебат. Политиката я няма.

Тази критика отправи президентът на Република България Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който представи своята книга „Отчетът на президента" в Стара Загора.

Пред политици, общественици и граждани, които присъстваха на срещата в Стара Загора, президентът обясни, че със своята книга се опитва да предизвика политически дебат.

Първанов определи сегашното състояние на здравеопазването у нас като „шок и ужас". Основният проблем той посочи концентрирането на средствата само в една сфера:

„Не съм против магистралите, да се разберем. Но трябва да има баланс в политиката. Не можеш да изсипеш всичко на едно място, целия ресурс, с който разполагаш."

Държавният глава даде висока оценка на политиката, която се е водила в България през последните осем години.

Последвайте канала на

1315 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Лицемер

2011.09.15 | 17:52

6
Абе Гоце, ти на колко дебата се яви?! И като обикаляше по медиите предварително даваше списък с въпроси, които да ти задават. Тея тинтири-минтири на някой друг!
Гого

2011.09.15 | 17:52

5
То икономика няма а то се притеснява за политиката нали купи апартамент на сина си за двеста хиляди евро във центъра на Париж останалите кучета ги яли. Затова безработица и мизерия бол Б.Б е първенец във тази област даже и Гърците биха ни завидели на такъв просперитет. Както е тръгнало ние ще издаваме зелена виза на Американците и ще им правим лотария всяка година. Сигурно ако малко се напъне Б.Б ще плати дългът на Гърците нали вече взимаме минимална заплата 290 лв.
владо

2011.09.15 | 17:52

4
Агента Гоце пак се "изцепи" компетентно - нищо не било наред? Като ,че ли той гледа отстрани ,а не беше президент цели 10 год.Здравеопазването било ужас ,кат че ли преди беше супер.А най- големия "извод " на агента - бракониер е ,че политиката последните 8 год. било супер- ако не беше смешно , си е направо жалко!Явно заменките, кражбата на еврофондове от негови спонсори,обществени поръчки само към фирми ,гравитиращи към БСП и ДПС влиза в огромните успехи за същия период- жалък, арогантен мерзавец! Ноооо Гоце - бог забавя ,но не забравя- идва и твоя Видов ден, а пред него няма как да лижеш и мажеш! Нищо ,че червенотиквеничковчетата всички сте безбожни говеда,всеки ще си получи заслуженото!
Mitko

2011.09.15 | 14:28

3
Гоце ле, ЕС не дава пари за здравеопазване, а за магистрали или ти не си разбрал?! От твоя джоб защо не извадиш пари за болниците. Голям умник е този Гоце, под вола търси теле....
Rommel

2011.09.15 | 14:28

2
Свърши му мандата и почна да си признава :D
domityr plevneliev

2011.09.15 | 07:42

1
Който има картинки от дъвки турбо от номер 1 до 50( само тях!) и ги дава да пише на скайп : red.master.ff3 . Ще му платя.П.С. нека да ги намери и да им направи снимки, че тогава да ми пише на скайп. Като ми пише искам да се уговорим на мига, а не да го отлагаме по друго време. Това е.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини