Георги Първанов към ГЕРБ: Кажете си кандидата преди август

  • 09 май 2011 11:29

  • 1734
  • 1
Георги Първанов към ГЕРБ: Кажете си кандидата преди август
©

Обявяването на президентските кандидатури през август е късно, това каза пред журналисти президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

„За мен, категорично, обявяването на кандидатурите за президентския пост през август е късно, защото през август месец никакъв дебат не може да се води. А когато дойде септември, аз се опасявам, че всички ще се хвърлят в една ожесточена препирня и няма да може да се отсее зърното от плявата. Няма да можем да видим истинските, дълбоките, работещи идеи. Надявам се, при цялата емоция, която винаги е носила президентската кампания, да има много разумни, работещи послания – каза президентът.


България е в криза и трябва да настигне и смали дистанцията между нас и другите европейски страни. Президентските и местните избори са добър повод да направим големия дебат, каза президентът. На въпрос – защо се бяга от този дебат, президентът отговори: „Има различни мотиви. Управляващите разчитат на едни аргументи, опозицията има други. Но е факт, че този дебат така и не се провежда. А това е дебатът за политиката, за управлението и за бъдещето на България”, каза Първанов.

Вчера премиерът Бойко Борисов обяви, че кандидатът на ГЕРБ ще бъде обявен през месец август и призова лидерите на политическите сили да се включат в надпреварата за "Дондкуков" 2

Последвайте канала на

1734 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
fiskalniya rezerv

2011.12.10 | 13:51

1
---- Прикрепено писмо (Zashto karate i rachkov da Igrae Gocevoto) ---- Подател: evgeni slavkov До: office@globalvision-bg.com, office@spvision.net, info@globalvision-bg.com, info@spvision.net, gospodari@gospodari.com Относно: Zashto karate i rachkov da Igrae Gocevoto Дата: Събота, 2011, Декември 10 13:37:55 EET Господин Мъгърдич Халваджан ,здрасти.Много се стараеш да се харесаш на тези,които ограбват българския народ.Рано или късно хората ще ги разберат какво е ТРИПОДА ,но и тебе ще те разберат какви "заслуги" имаш относно "служението" ти към "пипалата".Да ти поясня,просто много Пипат.А сега ще те попитам в твоите предавания като "господари на ефира" как ти под формата на гротеска и тънко-ДЕБЕЛАШКИ - арменски хумор,усмиваш протестиращите зърнопроизводители.Ти как мислиш от какво са излезли на протести ????! Халваджане много си хитър с "продуцентските си Номера" в услуга на БСП-Мафията,начело с Мутрата Борисов.Но колкото ще трае тяхното царство ???! Толкова,колкото и и твоето!!! Ако имаше Classация за Подмазване на Задници с Маргарин,то би трябвало да е приблизително такава : Първо и неуспоримо Място-Георги/АБВ-Хилендарски/Първанов.Второ: Боико/безхарактернохаберния ветропоказател/ Методиев Борисов. Трето: Халваджан-Арменски.Чeтвърто: Стефан/на всеки километър/Данаилов. Пето:Бойко/панорамния/Василев. Ами такива ми ти работи. Просто се опитвате да ПИШЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ,обаче и бабичките вече носят ОЧИЛААааа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини