Алексей Петров: Аз съм "правилната грешка" на тези избори

  • 13 септември 2011 19:45

  • 2862
  • 7
Алексей Петров: Аз съм "правилната грешка" на тези избори
© Интернет

Подписка за отнемане привилегиите на партиите стартира от тази седмица кандидат за президент Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Това обяви той в Казанлък, където се срещна с местната общественост.

По думите му целта на тази инициатива е „партиен реинженеринг" , защото е „крайно време българинът да тръгне да се справя с проблема си номер едно- страхът".

Според Петров, най- важното нещо на тези избори за българите е да тръгнат срещу страха си, а не срещу интереса си.
Идеята на кандидата за президент Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е за десетгодишен мораториум на партиите в България и закриване на институцията на Великото народно събрание и избор на ново обикновено Народно събрание.

Партиите целят основно две неща, заяви в Казанлък Петров: политическо безсмъртие и обогатяване.

По думите му, „България се нуждае от нова Конституция, но „различна от всички онези 16 варианта на Конституция, предложени през 1991 година", съобщи Дарик радио.

Петров нарече себе си и участието си в президентската надпревара „правилната грешка" и се зарече, че ако от спечели президентските избори, предсрочните парламентарни избори са неминуеми", тъй като са жизнено необходими, ако в следващите 6 месеца не се случи нещо различно и България остане в този водовъртеж".

Последвайте канала на

2862 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
вярващ

2014.03.02 | 05:50

7
Има ли още кой да му вярва на тоя .......... Петров !??

2014.03.02 | 05:49

5
Има колко глупаци - предства си нямаш. Доцент! Пфу!
мен

2014.03.02 | 05:50

6
Алексей, ти съвсем загуби връзка с реалността. Знаеш ли колко хора мизерстват заради теб? Заради теб? Ще преброя глупаците, които сагласували за теб след изборите.
Гого

2014.03.02 | 05:49

4
На този не само са му дали жълта книжка а и жълта фланелка! Жалко че лудниците нямат пари за пациентите си иначе биха си го взели пак обратно.
луд

2014.03.02 | 05:49

3
Пари няма в лудницата щото Боко тиквата ги усвой в магистрали по който да патуват нормални. Болните хора са му през онази работа на Боко. Тези пари който иска доц. Петров да се отнемат от партиите трябва да се дадат и за лудите какъвто си ти. Аз ще гласувам за доц. Петров единствената алтернатива на мутрите в политиката. Волен е расист а Герб, демократични диктатори.
компетентен доктор

2014.03.02 | 05:49

2
Че си ГРЕШКА е ясно ,но не правилна , а родилна!Тоест по рождение си все в грешка тракторче!Навсякъде другаде щеше да си в затвора , но тук явно добре плащаш на "независимата"съдебна система! Но нали знаеш - бог забавя ,но не забравя,идва и твоя Видов ден!
али

2011.09.15 | 21:07

1
тоя нещо се е повредил у мозако ако има

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини