Алексей Петров: Бойко Борисов не бива да търси спасение от некадърното си управление в президентскат

  • 03 май 2011 15:55

  • 12495
  • 15
Алексей Петров: Бойко Борисов не бива да търси спасение от некадърното си управление в президентскат
©

В личен план съм мотивиран, ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се кандидатира за президентския пост, но той трябва да бъде спрян, защото е необходимо да изпълни обещанията си към хората като премиер, не бива да търси спасение от некадърното си управление в президентската институция.

В това е убеден бившият агент на ДАНС Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, сега изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, съобщи Дарик.

В Стара Загора той се срещна с представители на малкия и среден бизнес.

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна потвърди, че е част от кандидат-президентски екип, който на този етап се състои от трима души.

"Оттук-нататък единствено и само екипното отношение ще определя нашето поведение. Този екип ще се развие вероятно до седем членове и когато преценим за най-подходящо времето или момента, ще обявим кой от този екип в каква позиция ще бъде институционализиран".

Догодина ще инициираме референдум и свикване на Велико Народно събрание за избор на съвременна Конституция само ако сме екип в президентската институция, обеща Петров.

Той призна, че няма да излиза в спортен двубой с Борисов, защото "освен спорта трябва да си изясним визиите за излизане на страната от тази наистина изключително сложна социално-икономическа ситуация".

Снимка: Булфото

 

Последвайте канала на

12495 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Иван

2015.06.25 | 00:52

15
Ако и има още глупаци да гласуват за него. Нашият народ се държи тотално алогично.Бойко нищо не свърши, като секретар на МВР, освен че стана популярен телевизионен герой, като кмет съвсем се оплете, сега показва скудоумие и дебелащина.Хора образовайте си децата.Учете ги да мислят и да избират достойни и можещи хора да ги управляват.
Сакън

2015.06.25 | 00:51

14
Добре, че сте вие - образованите, кадърните и реализираните успешно в живота, че да има за кого да гласуваме на Есен. Аман от лайномети! Вече ми се повръща от ВАС. Ще ви дойде бай Ахмед и тогава ще ви питам кой къде ще се заселва из долината на широките гащи. Сега плямпайте - все още можете.
AO

2015.06.25 | 00:51

13
SKRII SE BE ASANE

2015.06.25 | 00:51

12
Ама че мутра! Ти ли ще даваш тон на живота ни!Не можеш се намаза и на малкото пръстче на Бойко!
yuri

2015.06.25 | 00:51

11
ABE HORA KUKA E BOICHO I TOWA E SE PAK SI E KUKA A KUKITE KOI DUMI OBICHAT KURUPCIQ OBICHAT TAZI DUMA

2015.06.25 | 00:51

10
Вижте как се хили комунистическата мастия! доган, асан, първан-оглу - все ''чисти българи'', машалла кьопоолар!
ДОКОГА ТОЯ ПОМАК-ГЬОНСУРАТ И ЧЕНГЕ...

2015.06.25 | 00:51

9
copy/ paste прочетено някъде из форумите (анонимен) 2011.10.09 15:14:57 Copy/paste: ....\"Тоя фатмак помак Асан Омеров , е символ на тъпотията ,гьонсуратлъка и бай-Ганювщината в България . Как е възможно един толкова посредствен и самонадеян човек ,на който от един километър му личи простоватоста и селяндурското ,да бъде фактор в обществения живот у нас ?! Това е Ужасно и мноого тъжно !! Възможно ли е, такива тъпанари и некадърници като трактора да определят статута на деловия човек у нас ?! Всъшност ,какво ли се чудя....Такива като тоя негрaмотник и селяндур, са управлявали България 65 години ! Като му гледам мазната , самодоволна , арогантна и нагла физиономия ми идва на ум само едно нещо.... и то ще му се случи когато го употребят неговите покровители от БСП и Гоце за техните си цели! Тоя Глупак не чете ли форумите в нета ,какво пишат хората за него ?! Може би не , защото едва ли има и компютърна грамотност ,и едва ли знае как се пише в нета тоя несретник . Асане , след всичките ти изродски и насилствени присвоявания и съсипване на бизнеси, след всичките ти мутренски деяния, заплахи и физическо съсипване на човешки съдби, твоето място е само и единствено в затвора! Или най малко на село, при кравите и овцете, защото за нищо друго не ставаш !\"
лудият кон

2015.06.25 | 00:51

8
Как изобщо тази грозна мутра има наглостта да се показва по телевизията?Може да мине под мишницата на Бойко Борисов.Това е възможно само в България,на друго место отдавна щеше да е на топло до живот.
АСАН-НАСРАН ама

2015.06.25 | 00:51

7
аслан..... МАРШ В ПАНДИЗА ГНИДО БЕЗОЧЛИВА ПРЕСТЪПНА !!!
с. Галата

2015.06.25 | 00:51

6
Алексейчо, какви ги плещиш пък сега, за твоето другарче. Ма недей така. От деца сте си другарчета, от малки милиционерчета си израснахте. Нали той те пусна от затвора сега. Мръсни мутри.

Добави коментар

Водещи новини