Първанов: Данаилов е представителен и добър политик

  • 12 септември 2011 18:42

  • 1356
  • 1
Първанов: Данаилов е представителен и добър политик
© Булфото

Представителен, добър политик, добър министър и ръководител на предизборна кампания, така президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в описа Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, за който днес стана ясно, че е кандидатът за вицепрезидент от БСП.

Той припомни, че преди 10 години сам е предлагал на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в да се кандидатира за държавен глава, той отказал.

„Радвам се, че макар и след 10 години, узря за това решение" - каза Първанов. 

Посрещам новината с удовлетворение - завърши президентът.

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е на посещение в Разградско, за да представи отчета си за втория мандат, сред посрещачите му бе депутатът от ДПС д-р Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва, който все още неофициално е номинацията на партията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от за кмет на Разград.

Последвайте канала на

1356 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
evgeni

2011.09.13 | 12:05

1
И все пак има алтернатива на КАРЦИНОМА"БСП-ГЕРБ и РАЗСЕЙКИ" ЕООД . Избирателите вече знаят кой е"ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ наТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ"с ОПАШКАТА наречена ГЕРБ. Българи,метода е оперативен,мирен и национално отговорен,задължение всекиму,повсеместен и национален/ на президентския вот,немаловажен/ и 100% за парламентарен.Не подценявайте лукавостта на СТРУКТУРИТЕ и лобирането на СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ и други от типа ФОКУС-МОКУС.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини