Кънев: За българското правителство от тук нататък трябва да говорим в минало време

  • 25 май 2014 20:31

  • 3421
  • 3
Кънев: За българското правителство от тук нататък трябва да говорим в минало време
©

Никога, при никакви обстоятелства, купуването на гласове просто няма как да се свърже с Реформаторския блок. Купуването на гласове и РБ са две несъвместими думи в едно изречение.

Така лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 коментира първоначалните резултати от евроизборите, според които реформаторите се нареждат на 5-о място с очакващ се един представител в ЕП. Заедно с нея в студиото на бТВ гостува и Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

На мен ми е много мъчно, че хора като нас се скъсаха от работа, а в ЕП на нас ще се лепне петното на тези безобразия. Според мене ние завоювахме нови пространства нормалност, подчерта Кунева.

България на гражданите винаги е била за мажоритарен елемент на изборите. Всеки от тази листа е достоен. Аз нямам никакви колебания. За нас е важно всеки да направи нужното, за да може цялото да върви напред, допълни Кунева.

„Ние се събрахме всички партии, които не сме купували гласове и въпреки това сме се преборили с един сериозен резултат. Вие виждате каква тежест представлява купеният вот. Но купеният вот, когато не се консолидира, също може да получи своя достоен резултат“, отбеляза от своя страна Кънев.

За нас този резултат, който не е окончателен, не е задоволителен, призна той. Антиевропейските сили, по думите му, са претърпели съкрушително поражение и за българското правителство от тук нататък трябва да говорим в минало време.

Последвайте канала на

3421 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ррр

2014.05.26 | 11:27

3
Кунева,дали за правителството трябва да се говори в минало време,не етвоя работа.Видяхме как некъдърно с М.Велчев,набутахте Държавата,а ако искаш да направиш нещо добро разкарай този тъпак Р.Кънев от главата си.
Перо

2014.05.26 | 11:26

2
Кунува ВЪН! От политиката мръсна пачавро.
ГОРДА БЪЛГАРКА

2014.05.26 | 11:26

1
кУНЕВА ти си петното в РБ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини