Нейнски и Калфин се усъмниха в данните на социолозите

  • 23 май 2014 18:47

  • 1475
  • 0
Нейнски и Калфин се усъмниха в данните на социолозите
©

Ако по социолозите се определят резултатите, нямаше да правим избори. Всичко в политиката, особено българската, е непредсказуемо до последния момент. Това заяви в предаването "Още от деня" водачът на листата на "Синьо единство" за изборите за Европейски парламент Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г..

По думите й в някои социологически проучвания се правят внушения да не се гласува за малките партии. В основата на всяка промяна обаче е едно амбицирано малцинство. Нашата цел е да отворим дебата за десницата. Искаме да водим битка с безразличността, конформизма и подмяната, каза водачът на листата на "Синьо" единство. Нейнски заяви, че предизборната кампания не е сблъскала директно политическите лидери на по-големите партии и е преминала без дебат за европейските ценности.

Водачът на евролистата на АБВ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска също се усъмни в данните на социологическите агенции. Нещо странно се случва с българските социологически агенции. Те не дават само данни, а коментират политически процеси, казват кой ще влезе и кой не в Европейския парламент. Това не се прави от социологическите агенции в Европа, коментира той. Калфин също изрази мнение, че предизборната кампания е преминала без дебат по сериозните теми, засягащи развитието на Европейския съюз.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1475 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини