Сух режим в Пловдив в изборния ден

  • 08 май 2014 17:50

  • 808
  • 0
Сух режим в Пловдив в изборния ден
©

Кметът на Пловдив Иван Тотев със своя заповед забрани продажбата и сервирането на алкохол в деня на изборите за Европейски парламент на 25 май от 6,00 до 20,00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Изпълнението на заповедта се възлага на районните кметове, като изключение ще се прави само за предварително планирани семейни тържества. За да не се създават предпоставки за нарушаване на обществения ред, ще бъде преустановено издаването на разрешения  за масови мероприятия на територията на общината в изборния ден.

Районните кметове съвместно и съгласувано с полицията е необходимо да организират опазването на обществения ред като осъществяват непрекъснат контрол върху стриктното спазване на законовите разпоредби и да осигурят нормалната обстановка по  време на предизборната кампания и изборния ден.

В деня на изборите, 25 май, неделя, общинската и районните администрации, ОП "Общинска охрана", сектор "Общинска полиция", ЕВН България и ОУ "Пожарна безопасност и защита на населението" да създадат необходимата организация за осигуряване на нормални условия за произвеждане на изборите, се казва още в кметската заповед.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
808 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини