Бойко пак даде изборите на Цветанов

  • 01 април 2014 06:31

  • 1959
  • 2
Бойко пак даде изборите на Цветанов
© Булфото

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отново даде изборите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. "Отговорната задача пак е поверена на бившия вътрешен министър въпреки многобройните скандали и водените срещу него дела, както и все по-силните гласове против него вътре в партията", коментираха новината депутати от ГЕРБ, пише „Стандарт“.

"Винаги съм бил председател на Националния щаб", каза само Цветанов.

Заместници ще са му Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. и Цветан Бонев.

Лозунгът на партията ще е "България няма време за губене". "В тази кампания избрахме не да обещаваме красиви неща, а да кажем просто една истина", заяви председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков. От партията увериха, че кампанията ще бъде финансирана от партийната субсидия, а дарения няма да бъдат приемани.

Междувременно лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че търси "партньори" в БСП и ДПС за промяна на "няколко текста" в конституцията. Според него броят на депутатите трябва да бъде намален, като те не трябва да могат да преминават от една парламентарна група в друга. Той призна още, че ГЕРБ са допуснали грешка, като не са променили основния закон още преди четири години, когато партията бе на власт. "Сега се опитваме да поправим своя грешка", заяви Борисов на дискусия относно конституцията, организирана от РЗС. И допълни, че не би подкрепил промяна главният прокурор да се избира от правителството или пък България да стане президентска република.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1959 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.04.03 | 19:18

2
1 април - ден на пинокио и тиквата

2014.04.03 | 19:18

1
гнусен мръсен лъжецо-ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини