Сидеров: Изборните резултати ще бъдат подменени доста по - трудно (галерия+видео)

  • 12 май 2013 12:25

  • 2163
  • 5
Сидеров: Изборните резултати ще бъдат подменени доста по - трудно (галерия+видео)
© Булфото

Има вероятност резултатите от изборите да бъдат подменени, но това ще бъде доста по-трудно, отколкото на предишните избори,  заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, след като даде своя глас.

Сидеров обясни, че гласува за промяната в България, срещу монополите, изкарали хората на улиците.

На въпрос очаква ли скандалът с бюлетините да повлияе на активността и резултатите, той  отговори, че информацията, която има, е за опашки пред секциите. "Това показва, че българите са излeзли да гласуват", добави Сидеров.

Според него, резултатите няма да са това, което социологическите агенции тиражираха през последните дни.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2163 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Victory

2013.05.12 | 19:53

3
Победа!!!

2013.05.12 | 22:58

5
Как може да подржате Болен Демироглу
erft

2013.05.12 | 19:53

4
uspeh !!!

2013.05.12 | 19:01

2
Искам да попитам, кога ще бъде изнесен договора за отпечатване на бюлетините, кога ще стане ясно как се се провел търга за възлагане на поръчката, как точно човек на ГЕРБ е спечелил търга, и сега се опитва да каже, че има огромен "брак"! Явно ГЕРБ са готови на всичко само и само да си запазят имунитета иначе им е ясно че ги чака затвор!!! За първи път от над 15г. гласувам. Пуснах гласа си за АТАКА, стоя зад идеята да се национализират всички монополи, всички земни ресурси трябва да носят дивиденти само на на народа! Ако стане така, всеки който управлява държавно предприятие, трябва да носи наказателна отговорност ако го доведе до фалит, така ще се прекратят политическите назначения, защото ако не се справят ги чака затвор, както е в Япония. Само така ще се справим с бедността!!!

2013.05.12 | 19:01

1
По-трудно друг път.Схемата е ясна.още не съм гласувал,но като ида и видя как е ще пиша по-късно да ви кажа има ли я или не.Миналия път седеше с класа Мерцедес пред училището и като отвори багажника си имаше и урна и чувал готови вътре,а хората чакаха ред да гласуват(пускат хартийки).Всичко се знае предварително в БГ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини