Бойко Борисов: Цветанов прекалява с мнителността, в ГЕРБ знаят кой е лидерът!

  • 10 май 2013 08:15

  • 22688
  • 100
Бойко Борисов: Цветанов прекалява с мнителността, в ГЕРБ знаят кой е лидерът!
©

Когато има нещо незаконно, то не се коментира. Така председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира записите от дома му с Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и Николай Кокинов. Искам да разбера кой си позволява да влиза в домовете на хората и да ги подслушва, каза Борисов.

Когато не съм на никакъв пост, кой идва в моя дом си е моя лична работа. Откъде знаете, че разговорът е проведен, попита Борисов. Няма опит да се прикрие делото срещу Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и не съм получавал информация от Николай Кокинов по делото. Не помня какво се е случило точно, каза Борисов и заяви, че всеки ден в дома му идват десетки хора.

На въпрос дали той се е обадил на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа Борисов отговори, че това е негова работа. Не съм слушал записа, не съм чел стенограмата, каза Борисов. Мога да уверя всички, че никаква информация и по никакъв начин не е препятствана работата по което и да е дело, категоричен е Борисов.

Ако ме няма мен ГЕРБ няма да съществува, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е мотора на партията и аз му вярвам, каза Борисов. В момента в ход е гигантска манипулация. Говореше че съм диктатор, като върнах властта спряха. Казваха, че контролираме медиите, сега стана ясно, че това не е така. Всички маски паднаха и безпощадно ясно стана, че срещу нас е работено, за да ни дискредитират. Срещу нас има цяла група от бизнеса и политиката, каза Борисов и намекна, че премахването на тримата посредници на газа е основната причина за атаките.

Кокинов ми е приятел, той има тежко болна съпруга и аз съм му помагал, разкри Борисов. След като дома ми е окичен с подслушвателна апаратура скоро може да излезе нов незаконен запис, каза бившият премиер. Нямам никакво съмнение, че Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на ме е записвал, защото е идвал много пъти в дома ми, каза Борисов. „Бившият земеделски министър беше пратен от мен преди три години при главния прокурор сам да подаде сигнала. Ненормално е три години да не се прекрати делото срещу Найденов, за сметка на това не се притесняваха да спрат 12 дела в енергетиката“, каза Борисов. Пред мен Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа твърди, че това е пълна манипулация и ми е интересно какво ще покажат резултатите на прокуратурата, заяви лидерът на ГЕРБ. По отношение на обвинението на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е подслушвал министри Борисов коментира, че в ГЕРБ не съществува мафиотското правило за мълчанието в БСП и всеки може да прави свои изявления. „Изненадан съм от тези твърдения, защото той беше няколко дни преди това на рожден ден на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Вече ще бъда по-внимателен, пестелив в оценките, направих си изводите, мистериозно“, каза бившият премиер Борисов. Той разкри, че в момента когато си говори със своите гости разговаря по начин все едно дава интервю. Ако Цветанов се е възползвал от подслушването медиите щяха да бъдат залети със записи на Станишев и компания, а това е точно обратното, заяви Борисов. Във вашата телевизия лидерът на БСП за 16 часа гостува 2 пъти, сега чакам да го поканят в „Кухнята на Звездев“, добави лидерът на ГЕРБ.

По отношение на втория запис, в който се обясняват механизмите за обществени поръчки Борисов каза, че той е бил на семинар за обучение на нови политици в Правец. Аз им обяснявах как по време на Тройната коалиция са правени търговете, после някой е рязал, кълцал и монтирал, обясни лидерът на ГЕРБ.

Поддържам контакти с Емил Димитров, от мен той не се крие, заяви Борисов. Бившият депутат от ГЕРБ, който обвини, че в партията съществува „група за мокри поръчки“ Иван Петров мина завчера през Банкя, за да види къде се записва. В една фамилия и една партия има хора, които не се обичат, каза Борисов. Цветанов държи партията да бъде стегната и затова не всички го обичат, но понякога прекалява със своята мнителност, заяви лидерът на ГЕРБ. Като се фиксира в някой човек оттам нататък много трудно му се влияе. Понякога чак трябва аз да се намесвам, каза Борисов. Той призна, че е отделял малко време за партийна работа. ГЕРБ е монолитна, Цветанов не държи лоста на влияние, всеки знае кой е лидера и кой е заместника. Партийната работа ми е била досадна, но сега ще се заема, обеща Борисов.

Сега въпросът е как Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - се прегърна с БСП и ДПС, как Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се прегърна с ДПС. Преди да говорим за съставяне на ново правителство е необходимо да се види кои от малките партии ще успеят да влязат в парламента. Аз не искам да правя програмно правителство и ако не ни стигнат гласове да направим самостоятелно правителство ще върнем мандата, гарантира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той обаче не отговори на въпроса дали ми водил преговори с Атака или с Движение България на гражданите. Властта не ни е самоцел, категоричен е Борисов и призова партиите да си поемат отговорността, а не да тикат експерти напред.

Еднопартийното управление е най-доброто за хората, тъй като няма размиване на отговорността. Готов съм да остана в опозиция, ще им стисна ръцете и ще остана депутат. Ще подкрепям правителство на БСП по важните теми ако имат нужда, вметна Борисов но уточни, че ако опозицията спечели не трябва да се посочва мюре, което всеки да критикува в лицето на Пламен Орешарски. В момента не е ясно кой каква политика ще води, защото БСП казва ще вдигаме данъците и ще строим АЕЦ „Белене“, ДПС са против. Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - не искам Белене, а Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа я иска. Ако народът се подлъже и гласува за БСП още 40 години няма да има кой да върне тези 20 млрд. лв, уточни Борисов. В следващите години ще бъде много тежко, предупреди бившият премиер.

Който поеме властта сега е самоубийство за всяка партия. На въпрос защо той иска тогава властта Борисов отговори, че в историята на България е имало герои, които са си давали живота за страната, когато е е било необходимо. Ние ще си понесем отговорността, ако българите ни дадат своето доверие, заяви лидерът на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
22688 100

Свързани новини

Коментари 100

Добави коментар

2013.05.17 | 23:02

100
Гласувайте за всеки друг но не за ГЕРБ и БСП!!!Който и да е друг АТАКА ,НФСБ,ДСБ,СДС,ДБГ но не и тези червеи защото БСП са учител на ГЕРБ.Нали не мислите че тези манипулации на изборите не са правени и преди.Топлата вода не е открита по времето на ГЕРБ.
Kрай с герПП..

2013.05.17 | 23:02

99
няма такава партия вече герП,
Дзз

2013.05.14 | 22:30

98
Докато има БСП и Алвксей няма да има други никакви партии овц..е
АЗИС

2013.05.14 | 12:12

97
СЕР ГЕЙ,ЧАКАМ ТЕ ЛЮБОВ МОЯ ТИ СИ НАЙ-СВЕСТНИЯ ПЕДАЛ С КОЙТО СЪМ ИМАЛ ВРЪЗКА

2013.05.14 | 12:12

96
Гледайте ТВ7 за манипулацията на изборите от ГЕРБ с 350 хиляди бюлетини!!!САМО АТАКА!!!
N

2013.05.14 | 12:12

95
И като гледам ще ми стане ли по добър живота бе бастун !
оксана

2013.05.14 | 09:46

94
Веднъж аказа, че партията е на Цецо, сега вика че без него нямало герб... Поредната шизофрения на Буда

2013.05.14 | 09:46

93
Good bye GERB forever

2013.05.14 | 09:45

92
ГЕРБ получава 34 %, БСП – 25 %, ДПС – 13 %, „Атака” – 9 %, това сочат резултати от проучване на Националния център за изучаване на общественото мнение.

2013.05.14 | 09:45

91
Опасявам се, че битката между ГЕРБ и БСП може да доведе до минимизирането на истинските проблеми на хората. В България трябва да има едър български бизнес. Трябва да спрем да си даваме парите на чуждите вериги. Държавата трябва да бъде регулатор, а някъде и собственик на най-ценните и доходоносни бизнеси.ГЛАСУВАЙ ТЕ ЗА АТАКА!!!
red

2013.05.12 | 00:15

90
Бойко нали нямаше нищо против да го подслушват. Поредата му воля е изпълнена от верния му роб Цецо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини