Партиите странят от чалгата

  • 08 май 2013 10:05

  • 1325
  • 0
Партиите странят от чалгата
©

За предизборните си митинги партиите масово изоставиха чалгата и заложиха на популярни и обичани лица предимно от поп музиката и от фолклора, пише в. "Преса".

При ГЕРБ има централизация на програмата за областните мероприятия. Заедно с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на турне из страната пътуват Мария Илиева, Рафи, ансамбъл "Българе" и актьорите Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, за да веселят публиката. На повечето места се появява и Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши. От централата на партията отказаха да съобщят какъв е хонорарът на певците. На 10 май ГЕРБ ще закрие кампанията си във Велико Търново със спектакъла "Звук и светлина".

За коалицията "Център - Свобода и достойнство" на Христина Христова и Касим Дал ще пеят Румънеца и Енчев, Росица Кирилова и турската звезда Хакан Пекер.

Певецът Дичо остана верен на сините и ги придружава по време на техните мероприятия. Ансамбъл "Пирин" пък ще пее и танцува в Сандански на митинга на РЗС.

От партия Лидер обявиха, че вместо пари за концерти ще ги дават за нуждаещи се. "Атака" също не харчи пари за музика. Хората на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа правят подаръци на сираци и инвалиди.

Последвайте канала на

1325 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини