Социалната политика изпокара отново всички партии (обновена)

  • 11 април 2013 07:37

  • 1045
  • 3
Социалната политика изпокара отново всички партии (обновена)
©

"Ако в краткосрочен план си позволим финансова дестабилизация, много бързо след това ще има обедняване на хората. Такива примери има  в съседни страни на България", каза в ефира на Нова телевизия Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва от ГЕРБ.

Той бе категоричен, че сега е време изборите да минат спокойно и да се формира едно устойчиво управление, така че да тръгнат нещата нагоре,

Веселин Тодоров от Движение "България за гражданите" заяви, че проблемите в последните 4 години са в начина на прилагане на мерките за социална защита, за намиране на работа, за насърчаване на раждаемостта.

Представителят на "Атака" Димитър Димов заяви, че е крайно време да се спре използването на клишета като финансова дисциплина и затягане на коланите. "Положението в страната вече е нетърпимо. От "Атака" заявяваме следното нещо - вдигането на доходите трябва да стане незабавно, сега", каза Димов.  Той добави, че ГЕРБ са обещали на хората не да бъдат граждани на страна от третия свят, а от шестия. В отговор на това Горанов заяви кратко, че "Атака" не може да бъде тема на ГЕРБ.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на от БСП заяви, че изобщо не е съгласен, че е имало финансова стабилност по времето на ГЕРБ. По думите му, той зависи от икономическия ръст, който е отсъствал. Стойнев припомни, че в доклад на МВФ се пояснява, че политиката, водена до момента е абсолютно погрешна. Той заяви, че БСП предлага програма, според която лека по-лека положението на хората да се подобрява. "Управлението на държавата не е тренажор, на който някой да се учи", добави Стойнев.

Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва от ДПС заяви, че когато някой дава обещания трябва да е достатъчно благоразумен и да се съобразява с икономическия растеж на страната.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от ДСБ  пък смята, че е грешен въпросът за социалната политика и стягането на коланите. Той го сравни с въпроса - дали да се грижим за семейството си или да не се грижим за него.

Стойнев отбеляза няколко мерки срещу бедността. Той припомни големият процент на децата, които живеят в бедност. Като най - голям проблем социалистът определи изчезването на българите като нация. Според БСП това е един от най - големите проблеми на страната. Стойнев изброи няколко мерки в тази посока. Социалистите предлагат и промени относно пенсионирането, определянето на размера на пенсиите. Като трети най - голям проблем е младежката безработица, според БСП.

Горанов коментира предложенията на БСП. По думите му, за голяма част от нещата, за които Стойнев говори, партиите могат да се обединят. Той заяви, че ГЕРБ обещава да върне Швейцарското правило и то да намери място е българското законодателство.

Атакистът Димитър Димов припомни на всички, че представляващите от тях партии са били във властта. Той бе категоричен, че е трябвало, когато те са били на власт, тогава да мислят за заплати, пенсии и безработица. В отговор на нападката от националиста, Адемов припомни, че "Атака" е подкрепяла в продължение на две години правителството на ГЕРБ.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на припомни, че е призовавал ГЕРБ многократно да се погрижат за безработицата особено сред младежите. По думите му, ако хората, които се самозапалиха са имали доходи, е нямало да посегнат на живота си.

Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва припомни, че ПП ГЕРБ е направила анализ на управлението и е установила пропуските си. По думите му, това е единствената партия, която е  готова да поеме политическа отговорност отново.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1045 3

Коментари 3

Добави коментар
detelina

2013.04.12 | 19:52

3
Аз съм гласувала за ГЕРБ, но съм недоволна,защото ми омръзна тази беднотия,само постно да готвя на децата,видите ли магистралите преди всичко и сега Бойко пак в същия дух.Стига,и аз съм човек,имам достойнство,не искам мизерия,че и циганите ни крадат.АТАКА са за борба с тях,защитават българите.Аман от Хелгински комитет, а ние как да се оправяме.Искам нормална пенсия,а не голи обещания!
Гражданин

2013.04.12 | 19:51

2
Само Атака може да се справи със ситуацията, ще гласувам за тях
Таня

2013.04.12 | 02:25

1
Стига с тая подкрепа на "АТАКА" към ГЕРБ, и глухите и слепите разбраха защо е била тази подкрепа. Борисов обещаваше разваляне на договорите с ЕРП -та, сваляне новините на турски по БНТ, повишаване на доходите, справяне с престъпността и безработицата и т.н. Кажете. кой нормален човек нe би подкрепил такива обещания. След години бездействие и лъжи,"Атака" оттегли подкрепата. Това е истината, другото е.... свободни съчинения по темата.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини