ДАНО се увеличава

  • 04 април 2013 17:27

  • 752
  • 1
ДАНО се увеличава
©

Граждански сдружения, участвали в националните протести, се присъединиха към учредената преди няколко месеца партия "ДАНО".

Председателят на партията Надежда Сандолова обяви, че ще участва на предстоящите избори заедно с новите си партньори, като някои от тях ще оглавят изборни листи в страната.

Сред присъединилите се към партията са Християн-социален граждански съюз, "Асоциация на пострадалите от кризата", "Асоциация на ощетените собственици на недвижими имоти" и Българската индустриално-аграрна партия, предаде БНТ.

Приоритетите на "ДАНО" са възраждане на селското стопанство, възвръщане на традиционните за страната ни пазари и подобряване на здравеопазването и образованието.

Последвайте канала на

752 1

Коментари 1

Добави коментар
komandira ot sofiq

2013.04.05 | 14:32

1
Дявол да ви вземе,колко партии и сдружения станахте вече,колко дълга ще бъде тази бюлетина,как ще ви разпознаваме.Знаете ли колко хора ще се объркат.Защо напирате към власта.Вече чухме, че политиката е бизнес.Имате си офис, регистрация на партия и си получавате пари за това.А КОЛКО човека сте?Какви са тия християнски съюзи,Асоциация от криза,ощетени от имоти-не сте ли да продавате имоти, и за капак БИАП-КАКВА АГРАРНА ПАРТИЯ?Приоритети;селско стопанство,пазари и за камуфлаж-здраве и т.н.Къде е тази индустрия?Едно роене,едва ли някой ще ви припознае-само отклонение на гласове.Всички сте за едно и също-ВЛАСТ.

Добави коментар

Водещи новини