"Горда България" влиза в предизборната надпревара с икономист за премиер

  • 31 март 2013 13:24

  • 1604
  • 4
"Горда България" влиза в предизборната надпревара с икономист за премиер
©

Още една коалиция влиза в предизборната надпревара - "Горда България".

Тя включва политическите формации "Свободен народ", ГОРД, Обединен блок на труда, "Защита" и ХСС, съобщи БТА.

На пресконференция по този повод Антон Димитров от форума "Промяна" заяви, че подавайки оставка, предишният кабинет бил оставил страната в тежка ситуация.

"Всеки ден на палатките трябваше да доказваме, че сме готови да променим политическия модел, който властва у нас. Бяха прокарани закони в полза на монопола, а малкият бизнес беше унищожен", каза Димитров.

Проф. Боян Дуранкев от УНСС, който подкрепя вижданията на участниците в коалицията и се присъединява към тях, препоръча до 10 дни изготвяне на стратегия за устойчиво развитие за близките години и очертаване на тактически план за следващите четири години, промени в Конституцията и одит на държавната собственост.

Проф. Дуранкев приел поканата на група независими студенти да събере екип и да представи политически и икономически план за развитието на България.

Съюзът за стопанска инициатива /ССИ/ също щял да подкрепи партии, които нямали вина за ограбването, посочиха участващи в пресконференцията. Антон Димитров заяви, че не ги притеснявал фактът, че ГОРД е партия на Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на, а изпълнителен директор на ССИ е Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Той допълни, че не е информиран за интервю на съпредседателя на "Свободен народ" Радослав Пашов, в което се твърди, че Петров ще се включи като експерт в партията.

От "Горда България" предлагат Дуранкев да бъде премиер.

Последвайте канала на

1604 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Слави Алексеев

2013.04.16 | 14:55

4
Само сволачи се събрали в тия групички, и тук там някое "професорче"за цвят ...
Бюти

2013.04.16 | 14:54

3
политическите формации "Свободен народ", ГОРД, Обединен блок на труда, "Защита" и ХСС - ОЩЕ ОТ СЕГА МОГА ДА ВИ КАЖА ,ЧЕ НЯМА ДА ПОМИРИШИТЕ ПАРЛАМЕНТА !!! ПОНЕЖЕ СТЕ С МУТРАТА СЛАВИ БИНЕВ АРХОНТА !!! ТОЙ СЛУЖИ НА БСП & КОМПАНИЯ !!!

2013.04.12 | 22:10

2
Човек никога не е късно да стане за майтап.Особено ако си забравя очилата.Професор Дуранкев,прочетохте ли внимателно кои "партии" ви предлагат да станете премиер?
detelina

2013.04.12 | 22:09

1
Точно така професоре,вижте кои влизат.Този Бинев,дето се пени по ТВ,или Ал.Петров,съмнителна личност.Не мислите ли, че ни обиждате.Помислих по заглавието,че обединявате всички студенти и млади хора от протестите и използвате неопетнена партия, но...Видяхме кандидат-президента Ал.Петров с Патрашкова и Явор Дачков.Благодарим, но без нас.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини