Горанов: Знам, че Бойко Борисов ви липсва

  • 30 март 2013 09:34

  • 7877
  • 68
Горанов: Знам, че Бойко Борисов ви липсва
©

И малките деца знаят, че в България се подслушва. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е сериозен политик и не би изнесъл информация, ако не разполага с достатъчно данни. Подходът му е правилен - той сезира прокуратурата, тъй като тя е органът, който трябва да се сезира. Това обяви в предаването "На светло" по Нова телевизия Явор Гечев от БСП.

Защо предизборната кампания на БСП започва с подобен механизъм на обвинения, попита Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва от ГЕРБ. Грешка е този черен PR. Не знам кой съветва левицата за публичната й стратегия, но не й е за първи път такъв механизъм. На хората не им се слуша подобен дебат, смята той.

Не мога да бъда обвиняван в мълчание. Нападнах Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на сега, защото в момента имах материалите срещу него и безкрайните му злоупотреби. Но четири години системно съм критикувал Министерството на земеделието и храните, обяви Гечев, на което Горанов отговори, че когато липсват други правилни аргументи и политика, хората започват да нападат опонента. Тази стратегия не е правилна, подчерта той.

Според Горанов в момента БСП търси идентичност. Лашка се, въпреки столетната си история. Ние, макар да сме много по-млади, имаме ясно изразена позиция - център - дясно. Това се задържа, дори когато правим грешки. Когато имаш ясна позиция, не е нужно да сменяш целите си. А БСП си сменят и лицата, допълни той.

Идеологията си никога няма да сменим, категоричен бе Гечев. По думите му, партията опитва да отговори на новите изисквания на времето и обвини, ГЕРБ в търсене на идентичност. В левицата има изключително кадърни млади хора, които трябва да излязат на преден план, подчерта той.

Отчитаме всичките си грешки, най-вече кадрови. Но нови лица в ГЕРБ няма. Всички хора, които ще видите, са добре познати, каза Горанов. На въпрос дали отрицателното мнение към някои лица в партията няма да й изиграе лоша шега на изборите, той отговори, че властта изхабява политическите лица. Но ако осъзнаеш грешките си, няма да ги повториш, допълни той.

Гражданите поискаха вашата оставка, а вие предлагате на хората същите лица и същата политика. Желая ви успех, каза Явор Гечев. Той вижда като най-голяма грешка на БСП това, "че правихме много неща, а не говорихме достатъчно за тях пред медиите". Правихме много реформи и структурни промени, но не ги казвахме.

Готови сме да бъдем опозиция и да показваме грешките на управляващите, каза депутатът от ГЕРБ, след което Гечев изрази надеждата си ГЕРБ да са в опозиция. Ние не тръгваме с нагласата за загуба, а с претенции да спечелим изборите, подчерта представителят на левицата.

На въпрос защо Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г мълчи Горанов обяви: "Знам, че ви липсва".

Последвайте канала на

7877 68

Свързани новини

Коментари 68

Добави коментар

2013.04.02 | 12:31

68
20 г гласувам за червените,но видях,че всички до сега са техни производни.Редуват се един след друг,всеки се оправдава с предишните,а всичките нагушиха милиони-виновен няма,а само народа-с пръст в г---а,и все ни омайват,че друг път няма.Ще гласувам за Волен.Защо?Защото виждам как изкуствено,го спират от медиини изяви.Страх ги е от идеите му,това е!

2013.04.01 | 14:15

67
Липсва ни печен със зеле и малко джинджифил.
si

2013.04.01 | 14:15

66
да идват изборите,че тези от бсп ми писна да ги гледам и слушам.
герб курви

2013.04.01 | 14:15

65
Липсва на майка ти,Горанов
Смешници

2013.04.01 | 14:14

64
Според Горанов в момента БСП търси идентичност. Лашка се, въпреки столетната си история. Ние, макар да сме много по-млади, имаме ясно изразена позиция - център - дясно. Това се задържа, дори когато правим грешки. Когато имаш ясна позиция, не е нужно да сменяш целите си. А БСП си сменят и лицата, допълни той.А,бе кой си сменяше позицията,сутрин,обед,вечер.Вие си правете изводите.

2013.04.01 | 14:14

63
"Сергей Станишев е сериозен политик " хахахаахахаха вица на годината
ТРАГИЦИ

2013.04.01 | 14:11

50
...това са бкп-бсп! Никой повече от тях не разплаквал българите! Защо се пънете вие писачи-лизачи да хвалите тези които през цялото си вековно съществуване са носили само смърт и терор? Може нкои от вас да не знаят, но аз ще ви кажа.Сега всеки говори ипише каквото си иска и както си иска и никой не държи сметка за това. НО! Когато управляваха бкп не беше така. Ако каже някой нещо против или не дай боже ВИЦ за управляващите отиваше без съд и присъда в БЕЛЕНЕ, ама не в аец-а а на острова. Е, питам ви -поиска ли някой от тези прошка от народа, или поне да каже сори-НЕ. Затова не мога да кажа нищо друго освен: Браво на вас "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

2013.04.01 | 14:14

62
През 1996 г /управление на БСП с Жан Виденов/ имахме финансов министър г-н Гечев. Под мъдрото му ръководство доларът достигна 3000 лв за 1 долар, а държавата достигна трета национална катастрофа /без война/. Не знам дали Явор Гечев има спомен за онези години или презимето е случайно съвпадение, но като 65-годишен българин с отчетлив спомен за събитията го уверявам, че всяко докосване до власт на БСП е докарвало непоправими беди за страната ни.

2013.04.01 | 14:14

61
ГЕРБ нищо хубаво от вас, оставихте след вас съсипия бедност запалили се хора страдание и смърт!

2013.03.30 | 21:17

12
забрави-един човек започна да се реже на части!

2013.04.01 | 14:14

60
Ооо да липсва ми лъжливия,крадлив клоун!
електорат

2013.04.01 | 14:14

59
Младежо, с удоволствие през годините те гледах и слушах когато се изевяваше като професионалист икономист. Това бе до момента до все по-грубото и вулгарното ти вклиняване в политическия живот. Повярвай ми, с това ти ме отврати и бъди сигурен, че това е началото на края на добрата ти професионална кариера! Заложи на куция кон- доносник БУДА !!!!
ББ

2013.04.01 | 14:13

58
Колкото и да се пънете, червени мекерета, пак ще плащате данъци на Бойко. Хората решиха да изметат крадците от властта. Дерзайте !
Ares

2013.04.01 | 14:13

55
За пореден път се обеждавам, че феновете на ГЕРБ сънуват кошмари с комунисти и само това пишат по форумите и сайтовете. И мога да ти кажа на теб, че такова безочие и крадене са имали всички правителства във властта, включително и ГЕРБ. И народа ясно каза, че не иска никакви партии. Така че това, което пишеш са пълни глупости.

2013.04.01 | 14:12

53
Нещо не разбрах какви пък "хора" е твоита курва Боко Тиквин маи и него го отсвириха хората, е вярно излезнаха малко прасета,малко цигани от титан и две мутри от Перник да го защитят,ама чак пък "хората".Така че тичаи да си правиш предизборните агитация за ГРОБ по скциите ви."Хора" Смещник.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини