Ергенът Алек се изръси 150 бона за BMW

Фейсбук
share

С чисто ново BMW се похвали злополучният Ерген Алек Младенов от едноименното риалити. Мамин Сашко показа новата си придобивка в Инстаграм, гордо позирайки с бижуто в тъмно сив цвят.

Проверка на Intrigi.bg установи, че става въпрос за един от най-новите модели на BMW – M2, произведен миналата година. Цената му е 150 000 лева за базов модел, а в зависимост от допълнителните екстри, които Алек е поискал, скача още.

Как Младенов си е позволил подобен лукс? Макар да ръководи фирма, основана от баща му, компанията далеч не донася толкова приходи, както стана ясно от търговския регистър. Дори баварецът да е взет на лизинг, Алек пак е трябвало да извади стабилна първоначална вноска кеш.

Издирва се: Алек Младенов изчезна! Дължи маса пари на продукцията

Според запознати, истината е, че Ергенът е взел стабилен хонорар от шоуто, въпреки упоритите твърдения на продукцията за безвъзмездната роля на участниците в риалитито.

Нещо повече, източници разкриха, че BMW-то е поръчано само няколко седмици след края на „Ергенът 3“, но пристига чак сега.

„Е, все пак си взе богата кака – адвокатка и кандидат-депутатка. Няма как да се излага със среден клас автомобил. Искал е да я впечатли, като я повози на лукса“, коментират в интернет.

Както стана ясно, Алек Младенов си има сериозна приятелка в лицето на богаташката Царина Рускова.

Водещи новини

Още новини