Издирва се: Алек Младенов изчезна! Дължи маса пари на продукцията

  • 20 юни 2024 09:55

  • 14989
  • 6
Издирва се: Алек Младенов изчезна! Дължи маса пари на продукцията
© Фейсбук

Алек Младенов е изчезнал безследно. От продукцията го издирват под дърво и камък, но злополучният Ерген нито си вдигал телефона, нито отговарял на съобщенията им, твърди Intrigi.bg.

Според източник Алек е пропуснал последните си няколко участия и интервюта, което е в разрез с договора му в „Ергенът“. В рамките на 1 година – до финала на следващия сезон на риалити шоуто, Алек е длъжен да спазва всички уговорени ангажименти от продукцията. Той няма право да отказва участия в реклами или други платени изяви, гостувания в предавания на бТВ или интервюта към медиите, с които „Old School Productions“ има сключен договор.

От близо месец обаче Алек не е поемал никакви изяви и на няколко пъти не се явил на уговорен ангажимент. Всички опити на продукцията да се свържат с него удряли на камък.

Прави впечатление и че в Инстаграм Младенов не е активен, а докато течеше „Ергенът“, публикуваше сторита през ден. Всъщност активността му в социалните мрежи също е едно от задължителните условия в договора му към „Old School Productions“.

Алек прибрал тлъст хонорар след излагацията в „Ергенът“

Внезапното изчезване на Алек е прецедент в историята на „Ергенът“. Участниците от предишните два сезона също не изгаряли от желание да обикалят светски предавания и да пускат безсмислени постове в мрежата, но спазвали железните си договори заради убийствените неустойки.

Според запознати хейтът и напрежението след излъчения финал на „Ергенът“ дошли в повече на Алек и затова решил да се покрие, без да мисли за последиците. „Хората му се нахвърлиха с омраза и го засипаха с хейт. Явно накрая е изплискал легена и е хвърлил кърпата, дето се вика. Може и майка му да му е обещала, че ще покрие неустойките“, коментират запознати.

Припомняме, че според зрители именно мама Ксения стои в основата на решението на Алек да не избере нито една от финалистките.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
14989 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Тодор

2024.06.20 | 18:36

4
Под полата на мама е

2024.06.21 | 06:49

6
има участник познал верния отговор !!!!
Аква

2024.06.20 | 22:55

5
ЕРГЕНЪТ Е ИЗЧЕЗНАЛ! БОЖЕ, СВЕТЪТ СВЪРШВА! ПРОДУКЦИЙКАТА ОЩЕТЕНА, МАМА - ДОВОЛНА!
Ху кеърс

2024.06.20 | 14:39

3
Този е губеща реклама не го занимавайте не е интересен

2024.06.20 | 14:28

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Алекс

2024.06.20 | 11:21

1
Да и ЕПМ на продукцията

Добави коментар

Водещи новини