Кейт Мидълтън се скрива до края на годината?

Getty images (архив)
share

Малко вероятно е съпругата на британския принц Уилям - Кейт Мидълтън да има публични изяви до края на годината, прекарвайки време, заобиколена от семейството и приятелите си, докато продължава лечението си с химиотерапия.

Жената на наследника на трона на Обединеното кралство бе диагностицирана с рак по-рано тази година.

Очаква се Кейт и семейството да прекарат следващата седмица в селска къща в имението Сандрингам.

Според медията принц Уилям ще посвети повече време на любимата си през следващите шест седмици, тъй като кралското семейство няма да се появява публично до предсрочните парламентарни избори на Острова на 4 юли.

Изминаха пет месеца, откакто принцесата на Уелс бе видяна за последен път на публично място и източници смятат, че кралският дворец скоро отново ще сподели новини за нейното здраве.

„Не бих изключил друго видео съобщение, което да информира страната за нейното здраве. Доказано е, че това е много ефективен начин да държим теоретиците на конспирацията на разстояние“, каза източник пред The ​​Daily Beast, написа https://hotnews.bg/.


Принцесата се оттегли от обществените си задължения, след като на 22 март обяви, че е била диагностицирана с форма на рак и е започнала химиотерапия.

Кейт Мидълтън страда от сериозни странични ефекти от химиотерапията

Принц Уилям сподели актуална информация за здравословното състояние на съпругата си миналата седмица, като каза, че тя „се справя добре“.

Водещи новини

Още новини