Ето какъв таен сигнал изпрати Кейт Мидълтън във видеото за рака

  • 29 март 2024 14:49

  • 4083
  • 1
Ето какъв таен сигнал изпрати Кейт Мидълтън във видеото за рака
© gettyimages

Миналия петък падна една от мистериите, която измъчваше многомилионната армия от фенове на принцесата на Уелс Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от.

Да, видео обръщението на съпругата на Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член не донесе на почитателите й никакво облекчение. Но онези, които забелязаха този знак зад гърба на кралската особа, са категорични - има за какво да се надяваме!

Феновете на конспирациите продължават да въртят своите теории и да търсят нови доказателства за измама. В това им помага самото кралско семейство, което от 26 декември 2023 г. енергично се занимаваше с фалшификации чрез официални лица и упорито избягваше истината.

Затова и не е изненадващо, че малко преди принцесата да се обърне към поданиците си, бе направен опит за кражба на медицинските й данни.

Най-вероятно именно това е тласнало кралското семейството към действие. И така на 22 март целият свят научи, че принцесата страда от онкологично заболяване.

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски:, по данни на New York Post, не са били уведомени за случващото се с Катрин, а са научили за коварната болест заедно с всички останали. 

Между другото приятел на херцозите на Съсекс изрази съмнение, че информацията за здравословното състояние на Мидълтън е вярна.

Бизнесменът Кристофър Бузи твърди, че всичко, което казват представители на Бъкингамския дворец, е лъжа. И предполага, че всички британски медии участват в това с удоволствие, създавайки много "слухове".

"Съжалявам да чуя, че Кейт има рак и се надявам да се възстанови напълно. Но е очевидно, че и трите й предишни снимки са били фалшиви и дворецът се е опитвал да скрие тази диагноза", казва Бузи пред New York Post.

Феновете на теорията, че Мидълтън отдавна не е сред живите, пък побързаха да се изкажат, че жената, която седи на пейката в градината, не е съпругата на Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член. И отбелязват, че на видеото халката на принцесата от време на време изчезва мистериозно. 

Вълна от съпричастност към Кейт Мидълтън след новината, че има рак

Малцина обаче обърнаха внимание на това, което е зад гърба на Кейт. И само посветените оцениха правилно този знак.

На клипчето зад принцесата на Уелс се вижда полянка с цъфнали нарциси. За повечето хора това са само цветя.

Нарцисът, който цъфти в началото на март, се идентифицира с Уелс и е символ на устойчивост. В същото време обаче означава надежда и се използва като лого от раковите общности. А екстрактът от това цвете отдавна е намерил място в противораковата терапия.

Точно по тази причина Кейт е решила да засили думите си на фона на нарцисите, сякаш иска да каже: има надежда. Това й съобщение потвърждава и британският онколог Керъл Сикора, смятан за световно светило в областта на рака.

"Заявлението на Катрин за профилактичната химиотерапия предполага, че ракът не се е разпространил по-нататък. В противен случай щеше да получи по-агресивна химиотерапия", заяви той пред Daily Mail.

Пуловерът, който е избрала принцесата за емоционалното си обръщение, също е специален и според експертите крие трогателна символика.

Принцесата на Уелс е носила въпросната дреха и в по-щастливи времена. През май 2019 г. бе с нея по време на пътуването си до университета Сейнт Андрюс, където се срещна с Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член, а миналия април го носеше на официална снимка на принц Луис, каращ ръчна количка в Норфолк. 

Кашмиреният пуловер на известната марка Erdem придава на Кейт обикновен вид, който е от решаващо значение за нещата, които възнамерява да сподели. 

"Избирайки тази ежедневна визия, принцесата напомни на нацията, че тя е не само "наша", но и "тяхна", затворена жена, чиито приоритети трябва да бъдат съпругът и децата, родителите, братята и сестрите до пълното й възстановяване“, пише Сара Оливър за Mail on Sunday.

"На пейката в дънки и с едва забележим грим, със спусната дълга коса, тя подчерта факта, че ракът не уважава привилегирования й живот. И тя ни помоли да проявим необходимото разбиране, за да се справи с това в уединение", добавя Оливър. 

"Понякога тя не е принцеса, а майка на ученици, съпруга и домакиня. Точно това послание изпрати Кейт, когато обяви диагнозата си", посочва още журналистката, пише jenata.blitz

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4083 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Trimonzium

2024.03.29 | 17:14

1
Korona 3 Kinder

Добави коментар

Водещи новини