Кейт Мидълтън се показа след тежката диагноза и обяви неочкавана новина

  • 14 юни 2024 21:50

  • 16710
  • 4
Кейт Мидълтън се показа след тежката диагноза и обяви неочкавана новина
© Gettyimages

Принцесата на Уелс с първи стъпки за завръщане в публичното пространство. Кейт ще се включи този уикенд в тържествата по повод рождения ден на крал Чарлз, съобщава Darik.

"Очаквам с нетърпение да присъствам на парада за рождения ден на краля този уикенд със семейството си и се надявам да се присъединя към няколко публични ангажимента през лятото, но също така знам, че все още не съм "излязла от гората", обяви Кейт.

От думите ѝ става ясно, че тя все още е на химиотерапия.

Кейт бе диагностицирана с рак в началото на годината. Приблизително по същото време стана ясно, че от раково заболяване страда и нейният свекър - кралят на Великобритания. Тогава и двамата обявиха, че временно прекратяват публичните си ангажименти.

Кейт Мидълтън страда от сериозни странични ефекти от химиотерапията

"Напредвам добре, но както знае всеки, който преминава през химиотерапия, имам добри и лоши дни. В тези лоши дни се чувствате слаби, уморени и трябва да се отдадете на почивката на тялото си. Но в добрите дни, когато се чувствате по-силни, искате да извлечете максимума от това да се чувствате добре. Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца", добавя още принцесата на Уелс.

И разказва как в дните, в които се чувства достатъчно добре с удоволствие се занимава с училищния живот на децата си, отделя лично време за нещата, които я радват и също така поема и някои домакински задължения.

"Уча се да бъда търпелива, особено при тази несигурност. Приемам всеки ден както дойде, слушам тялото си и си позволявам да отделя толкова необходимото време, за да се излекувам. Благодаря ви много за продължаващото разбиране и на всички вас, които толкова смело споделихте историите си с мен", завършва изповедта си Кейт.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
16710 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.06.15 | 09:53

4
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.15 | 09:01

3
КАТИЛА е Александър Томов, който го освободили украинците, за да завладеят проливите и казва, че Левски бил турчин.
П.

2024.06.15 | 05:14

2
Нека Бог и помогне да оздравее!

2024.06.15 | 04:09

1
Колко хора измpяха заpади тези гнyсни рeптили,

Добави коментар

Водещи новини