Валери Божинов бесен: Николета ме изкара гей!

share

Валери Божинов разви собствена конспиративна теория около грандиозния скандал в „Биг Брадър“, на който футболистът стана неволен главен герой.

Ритнитопковецът смята, че не друг, а именно жена му Николета Лозанова е скалъпила гей историята с 21-годишния хомосексуалист Кристиян Стойков, пише hotarena.

Припомняме, че в понеделник, при старта на шоуто, Кристиян хвърли бомбата с твърдението си, че е спал с Божинов. Последва мълниеносна реакция от страна на футболиста.

„Не съм гей и това, което се излъчи в национален ефир, е потресаващо! Баща съм на две деца, имам успешна кариера и подобни подмятания ме дискредитират като личност и професионален спортист. Този път няма да оставя нещата така и съм решил да си търся правата до дупка. Чашата наистина преля. Вече не съм този Валери, който бях - да маха с лека ръка на всяка глупост, която чуе за себе си”, отсече пред „Уикенд” огорченият Божинов.

„Тя влезе в телевизионните среди, познава всички важни фактори. Главният редактор на предаването й е пръв приятел. 100% тя е направила тази интрига е уредила да ме обругаят. Много добре знае, че не съм гей, но това руши репутацията на всеки мъж. Чудя й се на акъла защо стига до такива низини - все пак има дете от мен”, споделил мнителния Божинов пред свои приятели.

„Валери е сигурен, че Николета е в дъното, което наистина не е вярно. Едва ли тя има чак такава мощ. Но той е сигурен, че тя го кепази”, казват приятели на играча на „Партизан”.

Водещи новини

Още новини